El club blaugrana ha demanat a la UEFA ser seu de la Final a Quatre

El club blaugrana ha demanat a la UEFA ser seu de la Final a Quatre

El Barça Alusport ha demanat a la UEFA la possibilitat de poder acollir la Final a Quatre de la màxima competició de futbol sala de clubs d’aquest any Els blaugranes hauran de competir amb la candidatura d’Almati a Kazakhstan i de Bakú a l’Azerbaidjan

El proper 12 de desembre la UEFA farà oficial la seu de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. Tres dels quatre equips participants han demanat ser la seu a excepció del Dinamo de Moscou, que ha rebutjat ser l’amfitrió. El FC Barcelona ja ha demanat a la UEFA la possibilitat d’acollir la Final a Quatre a terres catalanes. El Club ha parlat amb Lleida perquè sigui la seu de l’edició d’aquest any i així li ho ha fet saber al màxim organisme europeu.

Lleida, ciutat talismà

Ara fa dues temporades, Lleida va ser la ciutat que va acollir la Final a Quatre de la UEFA i va ser un èxit organitzatiu a tots els nivells. Els responsables de la UEFA van quedar encantats amb l’experiència de la capital del Segre i és per això que el Barça ha tornat a proposar Lleida. L’ocupació constant del Palau Blaugrana és un impediment per acollir aquests tipus d’esdeveniments, tenint en compte els entrenaments i partits oficials de les quatre seccions professionals del Club.

Les altres dues seus candidates serien Almati i Bakú. El Kairat ha sol·licitat poder tenir la Final a Quatre a la seva ciutat, que es troba situada geogràficament a la frontera occidental de l’Índia. L’altra possibilitat seria que l’Araz Naxcivan organitzés la fase final. No ho farien a la seva ciutat però la capital del país, Bakú, seria l’encarregada d’acollir la Final a Quatre de la UEFA. El país està situat al costat del mar Caspi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut