Tornen els partits al Palau Blaugrana i demà els culers es veuran les cares amb el Ríos Renovables

Tornen els partits al Palau Blaugrana i demà els culers es veuran les cares amb el Ríos Renovables

Torna la Lliga. I el FC Barcelona Alusport és molt conscient d’aquesta circumstància. Marc Carmona i Igor han sortit a parlar amb els mitjans del partit de demà davant el Ríos Renovables al Palau a partir de les 21 h.

Carmona ha parlat del cansament arrossegat les darreres setmanes. “Estem una mica cansats però és el que toca i és el calendari que sabíem que teníem. El mes de novembre és molt dur per a nosaltres. Ens queden dues jornades per acabar la primera volta. Volem intentar apurar les opcions de ser segons perquè crec que ser primers és pràcticament impossible perquè de cara a la Copa d’Espanya és important ser segons”. “Hem passat una setmana concentrats a jugar la UEFA –ha manifestat el brasiler Igor en el mateix sentit- i ara torna la Lliga i l’equip és bastant conscient del que hem de fer, que és guanyar”.

El preparador del Barça Alusport ha destacat el potencial del rival de demà: “Li ha costat treure resultats al principi. Ha tingut mala sort. No mereixia perdre a Múrcia. Crec que és un dels projectes que en els últims anys ha apostat per ser un projecte de play-off, de Copa i aquest any al principi els ha costat una mica, ara últimament han aconseguit més punts. És un equip que té moltes coses. Té molt de tot. Té molt u contra u, té un bon joc de pivot, té bon porter i té una defensa especial, i haurem d’estar molt atents en aquest aspecte”. “Vam jugar al play-off contra ells i, la veritat, és un equip que té bastanta qualitat, un entrenador molt bo. És un equip molt jove i esperem que sigui un partit molt difícil i complicat de jugar”, ha afegit Igor parlant del Ríos Renovables.

Només queden dues jornades per acabar la primera volta de la temporada a l’LNFS i és important seguir sumant punts. “Són dues jornades de Lliga que al marge de la classificació i no allunyar-nos més dels de dalt, també ens han de donar aquest punt de confirmar si aquesta millora és definitiva o no també del partit que tenim de Copa del Rei a casa. Hi ha en joc moltes coses”, ha assenyalat Carmona en aquest sentit.

Els records de Lleida

Un cop conegut que el FC Barcelona ha demanat acollir la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, molts són els records que han vingut al cap dels membres del Barça Alusport. Ara fa dos anys, Lleida va ser la ciutat que va veure proclamar-se per primera vegada campió d’Europa de futbol sala. Carmona ha afirmat que tenen “un record inesborrable”, però que han “d’esperar”. “Prefereixo fer valoracions post dia 12 i veurem què decideixen. El record de Lleida és inesborrable a la vida. Va ser una experiència inoblidable. L’atmosfera que es va crear a Lleida va ser molt especial. Hem d’esperar a veure què diu la UEFA. La decisió no sé si és estrictament de la pista, del pavelló. Se m’escapa una mica aquests organismes de UEFA com prenen les decisions. Està clar que si poguéssim tornar a jugar aquí seria fantàstic. Els jugadors també tenen el mateix record. “Tant de bo que aconseguim jugar la Final a Quatre a Lleida –opina Igor-, és una afició que per a nosaltres va ser molt important ara fa dos anys. Tant de bo pugui ser allà i tinguem la possibilitat de tornar a ser campions. L’afició, l’ambient i tot va ser espectacular per a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut