D’on vénen els gols a Europa del FC Barcelona d’handbol

D’on vénen els gols a Europa del FC Barcelona d’handbol

El Barça d’handbol és l’equip que més gols marca a Europa. Analitzem des d’on es fan i qui els marca

Amb 212 gols, el Barça d’handbol és l’equip que millor mitjana ofensiva té a la VELUX EHF Champions League. Lazarov i Rutenka són els màxims anotadors blaugrana a Europa i la primera línia mana en l’aspecte golejador.

Marcant des de la primera línia

Tres laterals blaugrana són els millors golejadors del Barça d’handbol a Europa 2013/14. Rutenka i Lazarov han fet 34 gols cadascun i Karabatic els segueix amb 29 després de sis jornades.

Els centrals Entrerríos i Sarmiento aporten 11 i 5 gols respectivament i Gurbindo, al lateral dret, n'ha fet 5.

En total la primera línia blaugrana ha marcat 118 dels 212 gols del FC Barcelona d’handbol a la VELUX EHF Champions League 2013/14.

Els gols des de l’extrem

Els extrems del FC Barcelona d’handbol aporten 70 gols al còmput global dels blaugranes a Europa. El capità blaugrana, Víctor Tomás, és l’extrem barcelonista que més gols ha fet, amb 25.

‘Juanín’ García segueix Tomás amb 20 gols a Europa. Martin Stranovsky ha marcat 10 gols i els jugadors del planter Ariño, amb 9, i Saubich, amb 6, tanquen la llista golejadora des de la posició d’extrem.

Gols d’espectacle

Des del pivot Jesper Noddesbo, amb 16 gols, i Cedric Sorhaindo, amb 8, completen els golejadors a la Champions.

Ambdós destaquen per l’espectacularitat dels seus gols. Noddesbo, amb les seves conegudes ‘rosques’, i Sorhaindo, amb tirs impossibles, solen ser els jugadors que realitzen els jocs més plàstics del Barça d’handbol a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut