FC Barcelona i Damm, els valors d’una marca i la importància d’un equip d’alt rendiment

FC Barcelona i Damm, els valors d’una marca i la importància d’un equip d’alt rendiment

El president Sandro Rosell ha participat en un debat organitzat per PIMEC i Numintec a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona

Els valors d'una marca i la importància de disposar d'un equip d'alt rendiment han centrat aquest dijous la trobada entre el president Sandro Rosell i el director general de Damm, Enric Crous, organitzat per PIMEC i Numintec a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona.

El president de la patronal, Josep González, ha estat l'encarregat de presentar l'acte destacant la importància que les dues empreses hagin decidit compartir les seves experiències i el seu coneixement. "És un bon espai perquè ens comentin les seves estratègies en la situació actual de crisi, com han gestionat els problemes, la marca, l'equip humà... Com anar tots junts cap a una mateixa direcció. Des de la patronal també promovem molt el estar units per aconseguir un fi, en el nostre àmbit, a través de l'associacionisme".

Rosell ressalta el treball en equip

A continuació, el comunicador David Escamilla ha moderat el debat entre Sandro Rosell i Enric Crous. Sandro Rosell ha afirmat: "Crec que tant el Barça, que és més que un club, i Damm, són dos bons exemples de com és d'important el treball en equip per aconseguir l'èxit i l'excel·lència. Tenir el millor jugador del món és molt important per a l'èxit de la nostra marca, però sense un gran equip format per jugadors amb talent per explotar les seves qualitats i posar-les a disposició del col·lectiu, aquest èxit no seria del tot possible. Això serveix tant en el terreny de joc com als despatxos del Club i en la gestió diària de l'entitat per part dels executius. Treballant en equip vam arribar més lluny. Agraeixo a PIMEC l'oportunitat de col·laborar en aquest acte, que ha estat molt interessant. El Barça sempre ha estat al costat de la petita i mitjana empresa, de fet tenim un acord de col·laboració amb PIMEC que permet als socis de la patronal utilitzar els serveis i productes del Barça de manera avantatjosa, i també estem encantats de poder compartir la nostra experiència amb tots els empresaris que ho desitgin".

Per la seva banda, Enric Crous ha assenyalat: "Per Damm ha estat un plaer acollir aquesta jornada organitzada per PIMEC, i que hagi pensat en nosaltres com a marca d'èxit tant pels seus valors com per la seva projecció internacional. Damm ha mantingut al llarg dels anys una aposta decidida per la seva marca i és actualment un dels valors més importants que té aquesta casa". Després del diàleg, el director general de Numintec, José María Torres, ha pres la paraula per destacar l'aposta de la seva companyia per la cultura, que és “la base i el fonament de tot".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut