Pascual: “Hem de millorar la concentració i la intensitat constant”

Pascual: “Hem de millorar la concentració i la intensitat constant”

L’entrenador del Barça de bàsquet s’ha mostrat autocrític, però a l’hora confiat de les possibilitats dels seus homes abans del partit amb el Fenerbahce

Després de la dura derrota del cap de setmana passat a la pista del Río Natura Monbus, el Barça de bàsquet rep aquest divendres el Fenerbahce Ulker al Palau (21 hores). Els catalans són segons de grup i els turcs, primers. El tècnic Xavi Pascual valorava així el partit: “Serà francament disputat, és un dels equips més en forma de la competició”.

Alhora, l’entrenador ha posat en entredit el teòric mal moment blaugrana: “Que no estem bé és relatiu, entre setmana hem estat bé les tres últimes setmanes, però no el cap de setmana. Parlaria d’irregularitat”. I afegia: “Hem de millorar la concentració i la intensitat constant”. En aquest sentit, Pascual ha explicat que l’equip “porta una setmana entrenant molt bé”.

“Ha estat una setmana de treballar molt. Com que dissabte no ho vam fer molt, ho hem fet aquests dies. La derrota de Nanterre ens va fer mal anímicament, aquesta és una derrota de posar-se a treballar”, puntualitzava. Pascual, autocrític, ha qualificat el K.O. amb el Río Natura Monbus de “greu” i “impropi del Barça dels últims anys”.

“Hem de ser capaços d’agafar estabilitat en els resultats i valorar totes les competicions”, considera l’entrenador culer. La primera oportunitat és davant el Fenerbahce Ulker. Pascual espera que l’equip guanyi “en consistència “ i “tregui les forces necessàries” malgrat la compressió del calendari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut