El Barça Alusport gaudirà de tres dies de descans

El Barça Alusport gaudirà de tres dies de descans

El FC Barcelona Alusport gaudirà de tres dies de festa després del partit jugat aquest dijous davant del Ríos Renovables

Aquestes darreres setmanes han estat força dures per als homes que dirigeix el tècnic Marc Carmona. L’acumulació de partits de Lliga, Copa del Rei i de la UEFA Futsal Cup ha fet que els jugadors disputessin molts partits en un espai força breu de temps. És per això que els jugadors del Barça Alusport descansaran divendres, dissabte i diumenge. Dilluns tornaran a l’activitat al matí però no els internacionals per Espanya –Aicardo i Fernandao– i per Itàlia –Saad–, que no acompanyaran els seus companys.

L’acumulació de partits ha estat molta i Carmona ha pensat que era el moment de poder donar un descans a la majoria dels seus jugadors abans d’encarar el següent tram de la temporada, en què, a banda dels partits de Lliga, el Barça Alusport haurà de jugar els vuitens de la Copa del Rei contra el pitjor rival que els podia tocar, l’Inter Movistar, que és l’actual líder de l’LNFS i que encara no ha perdut cap partit.

Nou partits durant el novembre

Les molèsties físiques d’alguns jugadors es comencen a notar i poder gaudir d’un descans ajudarà que els components del Barça Alusport afrontin aquest mes de desembre amb les màximes garanties possibles. Divendres vinent, l’equip es veurà les cares amb el Montesinos Jumilla en un matx que servirà per tancar la primera volta de la competició dels blaugranes. Els culers miraran d’assegurar la segona plaça a la classificació de cara a la propera Copa d’Espanya. El balanç del Barça aquest mes de novembre és immillorable. L’equip ha disputat cinc partits de Lliga amb quatre victòries i un empat, tres de UEFA Elite Round i un de Copa del Rei, tots ells amb triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut