Ricard Muñoz: “El partit contra el Cerceda serà un duel difícil de trencar”

Ricard Muñoz: “El partit contra el Cerceda serà un duel difícil de trencar”

El tècnic del Barça destaca la solidesa defensiva del conjunt gallec i recorda que només ha perdut un partit en el que portem d’OK Lliga

El CP Cerceda visitarà el Palau Blaugrana aquest diumenge a les 16 hores. El conjunt gallec és una altra de les revelacions d’aquest inici de curs, ja que només ha perdut un partit dels set disputats fins ara. “Ha donat la cara en pistes complicades i ha aconseguit sumar punts importants a casa, com per exemple contra el Reus o el Noia. Serà una prova molt dura, davant una defensa molt sòlida, amb moltes ajudes. En atac és un equip que viu molt de les segones opcions. Serà, en definitiva, un enfrontament complicat, difícil de trencar”, ha explicat aquest divendres Ricard Muñoz.

L’entrenador del Barça té claríssim que la teòrica superioritat s’ha de demostrar a la pista i confia cegament en l’estat anímic dels seus jugadors: “L’equip està bé, en cap moment ha abaixat els braços. Hem tret una lectura positiva de la derrota a Porto i estic convençut que serà una molt bona prova per seguir amb una bona línia de joc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut