FC Barcelona - CAI Saragossa: Amb la lliçó apresa

FC Barcelona - CAI Saragossa: Amb la lliçó apresa

“El partit de demà ens ha de servir per demostrar-nos que podem jugar dos partits a la setmana amb el mateix nivell de concentració”, va dir Marko Todorovic Erazem Lorbek segueix en la dinàmica d’equip i podria debutar aquesta temporada

El FC Barcelona i el CAI Saragossa s’enfronten diumenge (12.15 hores / Esport3) en el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga. Els blaugranes, que encadenen dues derrotes seguides a la Lliga, buscaran trencar la mala ratxa a costa d’un CAI Saragossa que ha guanyat quatre partits i n’ha perdut tres.

Amb l’esperit de l’Eurolliga

La classificació matemàtica per al Top16, després de la gran victòria de dijous a l’Eurolliga contra el Fenerbahçe d’Istanbul, ha de servir al FC Barcelona per treure’s el mal gust de boca que va suposar el mal últim quart a Bilbao i la clara derrota a Santiago de Compostel·la. Després de vèncer el conjunt turc, els blaugranes volen ratificar les bones sensacions mostrades a Europa contra un CAI que ja ha causat algun ensurt al Palau.  

A la prèvia del partit, el jugador montenegrí del Barça, Marko Todorovic, ha explicat la importància de sortir concentrat al partit: “El triomf davant d’un gran equip com és Fenerbahçe et dóna més tranquil·litat i confiança, però també vam fer un gran partit contra el Partizan a Belgrad i després vam fallar contra l’Obradoiro. Per això el partit ens ha de servir per demostrar-nos que podem jugar dos partits a la setmana amb el mateix nivell de concentració”.

Encara sense Oleson, però potser amb Lorbek

Un dels factors sorpresa per al partit davant els aragonesos podria ser el retorn d’Erazem Lorbek, que ja fa dies que acompanya l’equip i encara l’última fase de la seva recuperació. Qui encara no jugarà segur és Brad Oleson. L’escorta americà ja realitza sessions de tir i la setmana que ve, tal com va explicar Pascual en la roda de premsa de divendres a la nit, ja s'integrarà al treball amb la resta del grup.

El rival

El CAI Saragossa l’entrena l’aragonès José Luis Abós, i fins ara ha guanyat quatre partits de Lliga i n’ha perdut tres, una derrota més que els blaugranes. A l’Eurocup, els aragonesos tenen exactament el mateix balanç (4-3), i són tercers del seu grup.

Els dos màxims anotadors de l’equip són la parella georgiana que ha arribat aquest estiu a Saragossa, Giorgi Shermadini i Victor Sanikidze. El primer és un jugador interior de 2,16 metres d’alçada, amb experiència en equips d’Eurolliga com el Panathinaikos i el Maccabi de Tel Aviv, i que segur que manté una pugna espectacular amb Tomic i Dorsey. Sanikidze és un jugador més versàtil i capaç d’anotar tant des de posicions exteriors com més properes a cistella.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut