Todorovic: “Treballem per estar bé en els dos partits”

Todorovic: “Treballem per estar bé en els dos partits”

El montenegrí i Hezonja reconeixen la dificultat de jugar 36 hores després del Barça-Fenerbahçe El CAI ha disposat de 72 hores per preparar el matx, ja que dimecres va jugar Eurocup

El FC Barcelona rep aquest diumenge (12.15 hores / Esport3) el CAI Saragossa al Palau Blaugrana. Els aragonesos estan amb la moral reforçada després de superar dimecres passat, en partit d’Eurocup –la segona competició en importància a Europa- un clàssic del bàsquet alemany com l’Alba de Berlín (75-50). El conjunt vermell, doncs, haurà tingut 72 hores per preparar un partit per al qual el Barça només s'haurà entrenar dissabte.

En aquest sentit s’han expressat dos dels joves valors del planter blaugrana. Tant Todorovic com Hezonja reconeixen la dificultat de preparar un partit amb tan poc marge de temps, però també diuen que amb la plantilla que té el FC Barcelona això no ha de ser excusa i que cal demostrar que es pot jugar dos partits a bon nivell per setmana.

Todorovic

“El triomf d’ahir davant d’un gran equip com és Fenerbahçe et dóna més tranquil·litat i confiança, però també vam fer un gran partit contra el Partizan a Belgrad i després vam fallar contra l’Obradoiro. Per això el partit de demà ens ha de servir per demostrar-nos que podem jugar dos partits a la setmana amb el mateix nivell de concentració”.

“Sempre ha estat igual. Nosaltres disposem de poques hores per a preparar un partit i ells en tenen moltes més, però això no ha de ser una excusa. Des del principi ja sabíem que això seria així. Treballem per estar bé per als dos partits i amb l'àmplia plantilla que tenim hem d’estar preparats per fer-ho.”

Hezonja

“És dur per a nosaltres tenir tan poc marge de temps entre partit i partit, però hem de ser capaços de preparar-nos, tan nosaltres com els tècnics, ja que només tenim 36 hores de marge”

“Després d’un partit d’Eurolliga com el d’ahir sembla que hagi de ser molt fàcil jugar a la Lliga Endesa i és al contrari per a nosaltres. Estem convençuts que serà un partit molt difícil.”

“Davant de l’Obradoiro va ser un error. Sabem que va estar malament. De tota manera, hi molta gent nova a l’equip. Aquesta setmana, però, ens hem entrenat molt bé. Ens vam preparar per al partit d’Eurolliga i ara ho farem per al matx de demà. És el que toca. Cal jugar i cal guanyar.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut