Milan-Barça, entrades a partir del 7 d’octubre

Milan-Barça, entrades a partir del 7 d’octubre

La tercera jornada de la lligueta de Champions es juga a San Siro el proper 22 d’octubre

Per segon any consecutiu, el Barça s’enfrontarà a l’AC Milan en la lligueta de la Champions. San Siro serà l’escenari d’un partit que s’espera trepidant per la lluita per la primera posició del grup H.

Sol·licituds a partir del 7 d’octubre

Hi haurà disponibles 886 entrades per a les penyes del FC Barcelona. Del 7 d’octubre a les 10 h i fins al dia 8 a les 19 h, les penyes podreu sol·licitar entrades per a aquest partit. Tal com es va informar, ho podreu fer a través del formulari que hi haurà disponible al web del Club.

Caldrà especificar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte, i també s’haurà de facilitar un número de targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

 

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formacmilan2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut