Dades de pagament del carnet del penyista

Dades de pagament del carnet del penyista

Un cop finalitzat el cens, el Club comença a tramitar l’expedició i l'enviament del carnet del penyista Les penyes poden facilitar les dades de pagament del 7 al 22 d’octubre

Un cop acabat el procés del cens, el Club ja està tractant les dades de cada penya per tal de tramitar i expedir el carnet del penyista. Tal com van aprovar les penyes al Congrés Mundial, el cost de cada carnet serà de 2€, IVA inclòs.

Fins ara, el Club reconeixia les penyes i la seva tasca per fomentar el barcelonisme arreu. Ara, els penyistes també no només queden reconeguts pel FC Barcelona, sinó que disposaran d’un carnet que els identificarà com a membres d’una penya oficial, emmarcada dins d’una federació territorial.

Procés de pagament

Del 7 al 22 d’octubre, les penyes hauran d’omplir un formulari que estarà disponible al web, per tal d’efectuar el pagament dels carnets que cal expedir. D’aquesta forma, caldrà introduir la clau i el pin de la penya per identificar-se.

També caldrà facilitar el nom, el correu electrònic i el telèfon de contacte i el mètode de pagament per efectuar el càrrec. Les penyes de l’Estat espanyol i les andorranes, hauran de facilitar el número de compte, incloent-hi el codi IBAN, mentre que les estrangeres hauran de facilitar un número de targeta i la data de caducitat. Un cop finalitzat el procés, el Club enviarà per correu electrònic la factura amb l’import corresponent, que es deduirà en dues parts: una a mitjans de desembre, i l’altra a finals de gener. En el cas que la penya també necessiti el document en paper, també el podrà sol·licitar al Departament de Penyes.

Un cop finalitzat el procés de facilitar les dades bancàries, el Club procedirà a enviar els carnets a cadascuna de les penyes, que a la vegada podran repartir-los entre els seus socis.

Una reivindicació històrica

Aquest és el final d’una reivindicació del moviment, que no deixa de ser l’inici d’una nova era. Durant anys, les penyes havien reclamat per als seus socis un carnet que vinculés directament la seva condició de penyista amb el Club.

El compromís de la Junta Directiva de dur a terme el projecte Penyes Segle XXI, i la tasca realitzada per les comissions temàtiques han fet possible que aquesta il·lusió es convertís en realitat. Això, amb la decisió final de les penyes, que, al capdavall, han estat les que han marcat el camí. Finalitzat el cens del penyista, ara es poden expedir els carnets, cosa que donarà un valor afegit per seguir elevant la marca "penya", adaptar el moviment als temps que corren, i apropar les penyes als més joves per mantenir la bona salut del moviment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut