Les comissions temàtiques segueixen treballant

Les comissions temàtiques segueixen treballant

Quatre reunions tenen lloc durant aquest mes de novembre Les conclusions de cada una de les reunions es debatran durant el plenari que tindrà lloc a mitjans de desembre

Un any més, les comissions temàtiques emprenen el camí per tal de seguir assentant el projecte Penyes Segle XXI. Aquesta temporada seran quatre els grups de treball: Normativa, Comunicació i Màrqueting, Camp Nou, Entrades i Desplaçaments, i Actes i Activitats.

La Comissió de Normativa enceta la sèrie

Sens dubte, els canvis més substancials del moviment de penyes han quedat reflectits en la normativa, que, a més, va canviant cada any, d’acord amb les decisions preses al Congrés Mundial. Des del passat 8 de novembre, els seus membres ja segueixen treballant, amb la finalitat que parlem d’un moviment cada cop més organitzat.

D’aquesta manera, els objectius marcats per al trienni en curs seran el de treballar l’organització de l’Àmbit 3, així com també consolidar el model federal de l’organització territorial, i una possible evolució cap a la confederació.

Aquesta comissió també va tractar temes logístics referents al carnet del penyista, i també el canvi de model dels abonaments de penyes.

Comissió de Comunicació i Màrqueting

El passat 15 de novembre va tenir lloc la segona reunió. Els membres de la Comissió de Comunicació i Màrqueting van ressaltar la importància estratègica dels dos camps que tracten per al conjunt del moviment.

Per tal que el carnet del penyista tingui valor afegit, cal dotar-lo de contingut amb promocions exclusives i avantatges per als seus titulars. És per això que la feina important en aquests moments, ara que els carnets estan en procés d’enviament, és elevar el fet de ser penyista.

Actes i Activitats i Camp Nou, Entrades i Desplaçaments

Per la seva banda, la Comissió d'Actes i Activitats es va reunir el passat 22 de novembre. La reunió de la Comissió de Camp Nou, Entrades i Desplaçaments es celebra aquest 29 de novembre. Tots els acords que sorgeixin d’aquí es presentaran en el plenari del Consell de Penyes que tindrà lloc a mitjans del mes de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut