El carnet de penyista, en distribució

El carnet de penyista, en distribució

Ja estan rebent el lot les primeres penyes en l’enviament que va començar a mitjans de mes En el mateix paquet també hi haurà la credencial de la temporada

Des de novembre de 2012 s’ha estat treballant per poder fer realitat una reivindiació històrica del moviment penyístic. Amb el cens de penyista va començar un procés que posava en ordre el gruix de les penyes oficials, i també feia una fotografia fefaent de les persones que les componen.

La gran meta era la d’expedir un carnet que identifiqués cada un dels penyistes del FC Barcelona. Ara, això ja és una realitat palpable. Des d’aquest mes s’està tramitant l’enviament dels carnets de penyista. Cada penya rebrà tots els carnets per tal de fer-ne la distribució entre els seus socis.

Un lot complet per a les penyes

Durant les properes setmanes les penyes rebran un lot amb diversos continguts. A banda del carnet del penyista, la penya també rebrà conjuntament la credencial de la temporada en curs, que serà imprescindible a partir de febrer de 2014.

El Club està enviant el gruix dels carnets a aquelles penyes que van facilitar el cens del penyista en temps i forma, a banda de complir amb les diverses condicions que hagi establert la Comissió de Normativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut