Esgotades les places dels tres avions per a Manchester

Esgotades les places dels tres avions per a Manchester

Un total de 600 socis o penyistes viatjaran a Old Trafford amb el programa de FC Barcelona Desplaçaments

FC Barcelona Desplaçaments ja ha esgotat totes les places disponibles per al viatge d’un dia amb avió, per assistir al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que jugaran el Manchester United i el Barça a l’estadi d’Old Trafford el proper 10 d’abril.

El departament de viatges del Club ha aconseguit omplir amb un total de 600 seguidors els tres avions que ha posat a disposició dels socis i penyistes a uns preus molt econòmics, gràcies a la subvenció que atorga el Club en els viatges per seguir l'equip, i ha donat per tancada la seva oferta per al desplaçament a Manchester.

El cost fixat per a aquest viatge ha estat de 210 € per als socis i 266 € per als penyistes. A aquests preus s’han afegit els 118 € de l’entrada al partit. 

El programa del viatge inclou bitllet d’avió xàrter d’anada i tornada; desplaçaments entre aeroport-centre de Manchester-estadi-aeroport; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part de personal del Club; pack d’animació i punts per al pla de fidelització.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut