L’Ajax goleja l’Utretch (3-0)

Els gols de Serero, Klaassen i Hoesen donen tres punts importants als de De Boer El Milan, per la seva banda, va caure per 3-2 contra la Juventus

L’Ajax d’Amsterdam ha superat aquest diumenge per 3-0 l’Utretch i se situa a la part alta de la classificació amb 17 punts en nou jornades. Els de Frank De Boer, que no han pogut comptar amb Bojan Krkic, lesionat, han marcat el primer gol del partit al minut 44.

Serero, que ha entrat en el lloc de De Jong, ha fet l’1-0 abans del descans, i al minut 58 Klaassen ha aconseguit el segon gol per a l’Ajax. Ja a les acaballes del partit, al temps afegit, Hoesen ha fet el 3-0 definitiu de l’equip d’Amsterdam.

Pel que fa al Milan, l'equip de Massimiliano Allegri va caure contra la Juventus per 3-2 en un partit en què es van avançar en el marcador (0-1). Però Pirlo va empatar i Giovinco va capgirar el marcador per fer el 2-1. Chiellini va fer el 3-1 i el segon gol del Milan el va fer Muntari.