Un any sense que s’escapi cap punt del Camp Nou

Un any sense que s’escapi cap punt del Camp Nou

El Camp Nou compleix un any sent inexpugnable i el Barça ha guanyat tots els partits que ha disputat L’últim equip que va puntuar a l’Estadi va ser el Madrid (2-2) i des d’aleshores els 19 partits jugats han estat victòries

Fa un any que no s’escapa cap punt del Camp Nou. És habitual que el Barça superi els seus rivals a casa, però que durant tot un any natural ningú pugui treure un punt fa evident que l’Estadi és inexpugnable.

Des de l’últim empat que va aconseguir el Reial Madrid (2-2) la temporada 2012/13, el Barça ha guanyat 19 partits de Lliga de forma consecutiva. 15 amb Tito Vilanova i Jordi Roura a la banqueta i 4 amb Gerardo Martino.

En aquests partits, la mitjana golejadora dels blaugranes s’apropa als quatre gols per partit (3,7) i els gols encaixats no arriben a la unitat (0,8), per a un total de 71 gols a favor i 16 en contra. Un dels grans objectius, a més, és arrodonir la xifra fins als vint partits contra el Reial Madrid en el clàssic que es disputarà el dissabte 26 d’octubre.

Repeteixen amb tres

Hi ha un total de tres equips que en aquesta ratxa de dinou partits han caigut més d'un cop al Camp Nou. Són el Llevant (1-0 i 7-0), el Sevilla (2-1 i 3-2) i el Valladolid (2-1 i 4-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut