El Barça d’handbol busca el liderat a Europa

El Barça d’handbol busca el liderat a Europa

Un triomf davant el Metalurg situaria l’handbol blaugrana en el primer lloc del Grup C de la VELUX EHF Champions League

Dissabte a les 16.15 h i en directe per Esport3, el Palau Blaugrana acollirà la tercera jornada de la Champions d’handbol davant l’HC Metalurg de Macedònia. Un partit davant un rival que es manté invicte a Europa i que demostra el nivell existent al continent.

Alertats del perill

Els blaugranes, com recordava ahir en roda de premsa Xavi Pascual, són coneixedors del potencial del Metalurg Skopje. Per aquest motiu, Pascual i els seus homes han preparat a consciència l’enfrontament d’avui.

Les sessions de vídeo, el treball tàctic a la pista i l’anàlisi exhaustiva de les característiques del joc del rival han estat el centre d’atenció dels darrers entrenaments del blaugranes.

Uns blaugranes que arriben imbatuts a aquesta tercera jornada, després d’empatar davant el Vardar i superar el Wacker Thun, i que són coneixedors que un triomf els situaria en el primer lloc del grup de Champions, abans de viatjar a París, per disputar el dia 20 d’octubre, la quarta jornada davant el PSG Handball.

El dubte per a Pascual és la participació de Siarhei Rutenka en el partit davant el Metalurg. Unes molèsties a l’esquena li van impedir entrenar-se divendres amb normalitat i fins a l’hora del partit no se sabrà la seva exacta disponibilitat.

El líder invicte del Grup C

Subcampió de la Lliga de Macedònia 2012/13, davant el seu rival ciutadà el Vardar, el Metalurg va accedir a la VELUX EHF Champions League en superar el Pick Szeged a la prèvia. Aquest camí ascendent l’ha plasmat en les dues primeres jornades on va guanyar el Wacker Thun i el potent PSG.

Amb Lino Cervar a la banqueta, els macedonis basen el seu joc en una sòlida defensa 6-0, la quarta millor defensa de Champions aquesta temporada, amb una porteria on destaca el serbi Stanic i amb una primera línia de nivell amb homes com Atman i Vugrinec, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut