Espanya obté el bitllet per al Mundial 2014 (2-0)

Espanya obté el bitllet per al Mundial 2014 (2-0)

Piqué, Sergio, Xavi, Iniesta i Pedro participen en la victòria d'Espanya davant Geòrgia que ha certificat la classificació per al Mundial de Brasil 2014

La selecció espanyola amb set jugadors del FC Barcelona s'ha classificat per disputar el Mundial de Brasil que es jugarà aquest estiu. El combinat dirigit per Vicente del Bosque, amb els blaugranes Piqué, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta i Pedro a l'onze inicial, ha superat aquesta nit a Geòrgia. A la banqueta s'han quedat Valdés, titular divendres contra Bielorússia, i Cesc Fàbregas. Ha estat un partit especial per a un jugador del Barça, Andrés Iniesta, que ha jugat a Albacete, a l'estadi Carlos Belmonte, davant la seva gent. Precisament el de Fuentealbilla ha estat un dels protagonistes del primer gol. En el minut 25 Pedro ha combinat amb Iniesta, que ha donat l'assistència de gol a Negredo.

Tres blaugranes substituïts

Espanya, que només necessitava un punt per aconseguir una plaça per al Mundial, no ha tingut problemes per superar Geòrgia. En el minut 57 Pedro ha deixat el terreny de joc i en el seu lloc ha entrat Juan Mata, que ha estat l'encarregat de fer el 2 a 0 (60'). Cinc minuts més tard Del Bosque ha canviat a un altre jugador barcelonista, Xavi, que ha estat substituït per Koke. Iniesta, que ha seguit damunt la gespa, ha buscat el gol i ha estat a punt en el 68 però el seu xut de primeres l'ha desviat Kashia a córner.

Ovació a Iniesta

Quan faltaven 9 minuts per al final del partit Andrés Iniesta ha rebut l'enèssima ovació en un camp de futbol. El jugador ha estat substituït per Isco, moment en què l'afició del Carlos Belmonte s'ha aixecat dels seus seients per aplaudir el seu paisà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut