El Barça s’estrena a l’Eurolliga davant el jove Partizan de Belgrad

El Barça s’estrena a l’Eurolliga davant el jove Partizan de Belgrad

Els blaugranes continuen amb les baixes de Lorbek i Oleson La temporada passada el jove equip serbi ja va complicar força les coses, tant al Palau com al Pionir Tarence Kinsey és l’única incorporació sonada dels balcànics

El Palau Blaugrana i el Barça estan d’estrena aquesta nit. Ho fan amb un dels clàssics del bàsquet europeu i font inesgotable de joves talents, el Partizan de Belgrad. El matx (21.00 hores / Esport3 i Cala Plus Deportes) és un bon partit per a l’espectador, que podrà veure les evolucions del seu equip i com de lluitador és un conjunt, el serbi, que la temporada passada ja va donar molta guerra, tant al Palau com al Pionir del Belgrad.

Com arriba el FC Barcelona

El Barça arriba al matx després de la victòria per la mínima en el primer partit de la Lliga Endesa davant del València Basket (76-75). Els blaugranes, que estan en fase de construcció, encara estan acoblant peces al seu nou engranatge i també estan recuperant, a poc a poc, jugadors importants com Juan Carlos Navarro. La Bomba, que va reaparèixer en la final de la Lliga Catalana –recordem que es va operar aquest estiu d’un turmell-, també va jugar gairebé 16 minuts davant el València i s’espera que de mica en mica vagi tenint més protagonisme, però sense forçar la màquina.

Per la seva banda, Erazem Lorbek, malgrat que des d’aquest dimarts ja treballa amb el grup, continua a un ritme inferior del dels seus companys i la seva evolució en els propers entrenaments en marcarà el retorn definitiu a les pistes en forma de partit. Qui tampoc hi serà és Brad Oleson, que continua recuperant-se i treballant de valent per superar la fractura per estrès al peroné de la cama esquerra. Qui han millorat de les seves molèsties els darrers dies han estat Àlex Abrines, que arrossega un fort hematoma al bessó de la cama dreta des de la final de la Supercopa, i Victor Sada, amb una fissura a la costella.

El rival

El jove equip del Partizan de Belgrad és un d’aquells conjunts que no donen mai per perdut un partit. Sense anar més lluny, la temporada passada ja ho van demostrar al Palau, quan van estar fent la goma constantment i al final només van perdre de tres punts (85-82). El nord-americà Tarence Kinsey és el seu jugador més veterà (29 anys), i el segueix l’aler de només 24 anys Dragan Milosavijevic.

El seu entrenador continua sent Dusko Vujosevic, un home que fa sempre un excel·lent treball amb la gent jove del planter de Belgrad. Leo Westremann és un altre dels seus jugadors destacats. Francès, als seus 21 anys, aquest director de joc centra les mirades de nombrosos 'scouters' que solen citar-se en molts partits europeus. Té la baixa per lesió de llarga durada de Davis Bertans, que almenys es perdrà el primer terç de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut