Dibuixa la felicitació de Nadal del Barça

Dibuixa la felicitació de Nadal del Barça

Enguany tens l’oportunitat de dibuixar la felicitació de Nadal del FC Barcelona, és a dir, aquella que el Club utilitzarà per felicitar tots els socis, penyistes, amics, jugadors i entrenadors. Envia el teu dibuix abans del 19 de novembre!

Els socis júniors rebreu durant aquesta setmana la plantilla amb les indicacions per poder participar en la Mostra de Nadales d’enguany, i com cada any tots els nens i nenes socis del Club esteu convidats a enviar el vostre millor dibuix de Nadal. Es pot utilitzar qualsevol tècnica: colors, retoladors, ceres, aquarel·les..., i és millor que no inclogueu text a la vostra creació. El podeu enviar per correu postal, o bé, si voleu assegurar-vos que el vostre dibuix arriba al Club, també podeu venir a la Seu Social i dipositar-lo en qualsevol de les bústies que hi posarem especialment per recollir tots els dibuixos.

Ja podeu participar en la IX Mostra de Nadales Blaugrana! Recorda enviar el teu dibuix abans del 19 de novembre!

Descarrega’t la plantilla i fes el teu millor dibuix amb el tema ‘LA BANDERA DE NADAL DEL BARÇA’!

 

[[BOTOVERMELL::Descarrega't la plantilla++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/071/592/original/final_print.v1382366006.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut