Local

Les entrades gratuïtes de ‘Nens al Camp Nou’ per al derbi, des de dissabte

Per qüestions tècniques i operatives, per a aquest partit només podran tenir una entrada gratuïta els nens menors de 8 anys que siguin socis

Des d'aquest dissabte, 26 d’octubre, a partir de les 10 del matí, es poden sol·licitar les entrades gratuïtes per als socis menors de 8 anys de cara al derbi entre el Barça i l’Espanyol, sempre que vagin acompanyats per un adult amb entrada o abonament al Camp Nou. Per qüestions tècniques i operatives, per a aquest partit, que es jugarà el divendres 1 de novembre a les 9 de la nit, només poden tenir una entrada gratuïta els nens menors de 8 anys que siguin socis. Per tant, en aquesta ocasió encara no ho podran fer els fills i néts de socis.         

Els canals de sol·licitud               

El Club posa a disposició dels socis dues vies per sol·licitar aquestes entrades gratuïtes del projecte ‘Nens al Camp Nou’: es pot fer a través del lloc web del Club, i el termini per demanar-les és fins a 24 hores abans del partit; o bé a través de les taquilles del FC Barcelona, situades al Boulevard de l’Estadi, on es podran demanar també des de dissabte i fins a la mitja part del partit contra l’Espanyol. Precisament el dia de partit també es podran retirar les entrades gratuïtes a les taquilles situades al Gol Nord i Gol Sud del Camp Nou, en què hi haurà espais especials.            

Procés de sol·licitud 'on-line'    

Tots aquells socis menors de 8 anys que vulguin demanar la seva entrada a través del lloc web del Club tindran a la seva disposició un formulari que requerirà la clau i el codi personal del menor. Un cop a dins, les dades del soci ja apareixeran i només caldrà detallar les dades de l’adult que l’acompanyi, seleccionar el partit i el tipus d’entrada de l’acompanyant –abonat o bé si s’ha comprat una entrada. En aquest últim cas, caldrà especificar el codi de referència de l’entrada adquirida per a l’adult.     

Aquí podeu aconseguir més informació sobre el projecte ‘Nens al Camp Nou’.       

Més notícies aquí