Les entrades gratuïtes de ‘Nens al Camp Nou’ per al derbi, des de dissabte

Les entrades gratuïtes de ‘Nens al Camp Nou’ per al derbi, des de dissabte

Per qüestions tècniques i operatives, per a aquest partit només podran tenir una entrada gratuïta els nens menors de 8 anys que siguin socis

Des d'aquest dissabte, 26 d’octubre, a partir de les 10 del matí, es poden sol·licitar les entrades gratuïtes per als socis menors de 8 anys de cara al derbi entre el Barça i l’Espanyol, sempre que vagin acompanyats per un adult amb entrada o abonament al Camp Nou. Per qüestions tècniques i operatives, per a aquest partit, que es jugarà el divendres 1 de novembre a les 9 de la nit, només poden tenir una entrada gratuïta els nens menors de 8 anys que siguin socis. Per tant, en aquesta ocasió encara no ho podran fer els fills i néts de socis.         

Els canals de sol·licitud               

El Club posa a disposició dels socis dues vies per sol·licitar aquestes entrades gratuïtes del projecte ‘Nens al Camp Nou’: es pot fer a través del lloc web del Club, i el termini per demanar-les és fins a 24 hores abans del partit; o bé a través de les taquilles del FC Barcelona, situades al Boulevard de l’Estadi, on es podran demanar també des de dissabte i fins a la mitja part del partit contra l’Espanyol. Precisament el dia de partit també es podran retirar les entrades gratuïtes a les taquilles situades al Gol Nord i Gol Sud del Camp Nou, en què hi haurà espais especials.            

Procés de sol·licitud 'on-line'    

Tots aquells socis menors de 8 anys que vulguin demanar la seva entrada a través del lloc web del Club tindran a la seva disposició un formulari que requerirà la clau i el codi personal del menor. Un cop a dins, les dades del soci ja apareixeran i només caldrà detallar les dades de l’adult que l’acompanyi, seleccionar el partit i el tipus d’entrada de l’acompanyant –abonat o bé si s’ha comprat una entrada. En aquest últim cas, caldrà especificar el codi de referència de l’entrada adquirida per a l’adult.     

Aquí podeu aconseguir més informació sobre el projecte ‘Nens al Camp Nou’.       

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut