La premsa es desfà d’elogis cap a Neymar i Alexis

La premsa es desfà d’elogis cap a Neymar i Alexis

Els diaris d’arreu del món es fan ressò de la victòria blaugrana en el Clàssic i destaquen el paper que van tenir Neymar i Alexis Els mitjans estatals també es fan ressò dels sis punts d’avantatge dels blaugranes respecte dels blancs

Els diaris esportius i generalistes recullen aquest diumenge la victòria del Barça en el Clàssic. El triomf per 2-1, els gols de Neymar i Alexis i els sis punts de diferència han centrat l’atenció dels mitjans de comunicació.

El 9

El titular ‘Amb vaselina’, il·lustrat amb la fotografia del gol d’Alexis, és la portada d’‘El 9’ esportiu d’aquest diumenge. El diari afegeix: “El Madrid, a sis punts, marxa plorant del Camp Nou”.

SPORT

‘¡Toma, Madrid! A 6 puntos’. El diari destaca que el Barça “dóna un cop d’autoritat a la Lliga” i el “partidàs de Neymar” i el “golàs d’Alexis”.

MUNDO DEPORTIVO

El titular ‘Súper líder’, acompanyat d’una fotografia dels jugadors celebrant el primer gol de Neymar, és la portada del ‘Mundo Deportivo’. El diari també destaca que Alexis va sentenciar el partit amb “una obra d’art”.

MARCA

‘Miedoso, penoso’. El diari madrileny posa Ancelotti i l’àrbitre en l’epicentre de la derrota. Destaca que el tècnic italià va “regalar la primera part”, mentre que l’àrbitre del partit va fer un “nefast arbitratge i es va empassar un clamorós penal sobre Cristiano amb 1-0”.

AS

‘¡Penalti!’ El diari madrileny il·lustra la portada amb una fotografia de Cristiano Ronaldo protestant a l’àrbitre. A més, també destaca que “la por de l’àrbitre va fallar la reacció del Madrid”, la “perla d’Alexis” i critica Ancelotti per “descompondre l’equip per posar Bale de davanter centre”.


LA VANGUARDIA

El titular ‘El Barça deixa el Madrid a sis punts’ és acompanyat d’una espectacular fotografia de Neymar, amb els braços oberts, celebrant el primer gol del brasiler en un Clàssic.

ARA

‘A 6 punts’. Una fotografia dels dos protagonistes del partit, Alexis i Neymar, acompanya el titular del diari català.

EL PERIÓDICO

El titular ‘Jugadorassos’, fent referència a unes antigues declaracions d’Alexis, amb la fotografia del jugador xilè amb Neymar i Messi, componen la portada d’‘El Periódico de Catalunya’.

EL PUNT AVUI

‘El clàssic, per al Barça’, i una foto dels jugadors abraçant-se després del segon gol, és la portada d’‘El Punt Avui’. El diari destaca els sis punts de diferència i la “vaselina espectacular d’Alexis”.

El PAÍS

‘El Barça gana un clásico polémico y táctico’. ‘El País’ destaca la “preciosa vaselina” d’Alexis contra un Madrid que va anar de menys a més.

EL MUNDO

‘El Barça gana a un Madrid improvisado’. ‘El Mundo’ il·lustra el partit amb una petita fotografia d’Alexis i destaca que “els blancs van canviar de sistema i van reclamar dos penals”.

ABC

‘Un Madrid sin pulso cae ante el Barça en el derbi más gris’ i un subtitular que diu “Enuig blanc per dos penals no xiulats a l’àrea blaugrana” componen la portada de l’‘ABC’.


Xile:

EL GRÁFICO

‘Es Maravilla: Alexis entró desde la banca para salvarle el Derbi a Martino con un golazo’. Aquest és el titular d’un dels diaris xilens més importants

LA TERCERA

‘Alexis Sánchez deja su sello en triunfo de Barcelona ante Real Madrid’. La premsa xilena es fa ressò del paper destacat d’Alexis.

LA CUARTA

‘Golazo de Alexis Sánchez que sepultó al Real Madrid’. El jugador del Barça és l’heroi a les webs xilenes.

LA NACIÓN

‘Alexis Sánchez se vistió de héroe en el derby español’. El davanter xilè ocupa totes les portades de les webs esportives xilenes.


El Brasil:

O’GLOBO

‘Neymar brilha em seu primeiro Barça x Real’ (‘Neymar brilla en el seu primer Barça-Madrid’). La premsa carioca destaca que Neymar va marcar el seu primer gol en un Clàssic.


L’Argentina:

OLÉ

‘Más quejas que juego’ i una fotografia del portuguès Cristiano Ronaldo protestant il·lustren la portada digital del diari argentí. També destaca que els gols blaugrana van ser obra de jugadors sud-americans.

CLARÍN

‘El Barcelona gritó en el clásico con goles sudamericanos’. L’altre diari argentí destaca el bon partit d’Alexis, Neymar i Valdés.


Europa:

L’EQUIPE

‘Neymar, prince du Camp Nou’ (‘Neymar, príncep del Camp Nou’). El principal diari esportiu francès destaca la figura del jugador brasiler i la compara amb el trist paper que va tenir Bale.

LA GAZZETTA DELLO SPORT

‘E' il Clasico di Neymar e Sanchez’ (‘El Clàssic de Neymar i Sánchez’). Els davanters blaugrana són els protagonistes de la premsa italiana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut