Local

El FC Barcelona encadena 20 victòries consecutives de Lliga al Camp Nou

En aquesta vintena de duels s’han marcat 73 gols i se n’han encaixat 17 El resultat més habitual ha estat un 4-1, que s’ha repetit fins en quatre ocasions

L’aficionat del Barça que cada dues setmanes es desplaça fins al Camp Nou ho fa amb la seguretat que gaudirà de l’espectable futbolístic i d’un nou triomf del FC Barcelona. I és que els darrers 20 partits de Lliga jugats a l’estadi blaugrana han acabat de la mateixa manera: amb victòria blaugrana.

A més de partits guanyats, en aquests últims 20 enfrontaments de Lliga la parròquia blaugrana ha pogut celebrar fins a 73 gols, una mitjana de 3,65 per partit, i només n’ha hagut de lamentar 17, que són 0,85 per matx.

4-1, el resultat més repetit

En aquests 20 partits disputats entre el 3 de novembre del 2012 i el dissabte 26 d’octubre de 2013, el resultat més habitual ha estat un 4-1. Així han acabat el partits fins en quatre ocasions: contra Atlètic de Madrid i Màlaga, la temporada passada, i, aquest curs, davant la Reial Societat i  el Valladolid.

Per trobar el darrer partit de Lliga en què el Barça no va guanyar al Camp Nou, cal remuntar-se més d’un any enrere, fins al 7 d’octubre del 2012. Va ser la setena jornada de la competició estatal quan el Clàssic contra el Reial Madrid va finalitzar amb empat (2-2). Pel que fa a l’última derrota a casa i en Lliga, aquesta va arribar fa dues temporades, el 21 d’abril del 2012, quan van ser els madrilenys els vencedors del Clàssic (1-2).

Registres similars entre Tito i Tata

Des de la desena jornada de la temporada 2012/13 i fins a la 38a, el Barça va fer del Camp Nou un fortí i va acabar aconseguint la Lliga dels 100 punts. En aquests 15 enfrontaments jugats a casa, el conjunt de Tito Vilanova va fer 53 dianes i en va encaixar 12. És a dir, cada partit feia 3,53 gols de mitjana i en va encaixar menys d’un per partit (0,8).

Per altra banda, el Barça 2013/14 entrenat per Tata Martino manté els registres positius de la temporada anterior. En els primers cinc duels de Lliga, s’han transformat 20 dianes (4 per partit) i se n’han rebut 5 (1 per partit).

Més notícies aquí