El primer de quatre partits seguits al Palau

El primer de quatre partits seguits al Palau

L’equip ha fet la darrera sessió aquest matí a les 11.00 hores Pascual segueix sense poder comptar amb Lorbek i Oleson El matx es juga a les 20.45 hores i serà retransmès per Esport3 i Canal + Deportes

Quinze dies després de l’inici de la competició davant del Partizan, l’Eurolliga torna al Palau. L’objectiu dels blaugranes no és un altre que guanyar i, si es pot, com va dir Xavi Pascual en roda de premsa, per un ampli marge de punts. Sobre el paper és un rival propici, però mai s’ha de menystenir un equip i menys si és a l’Eurolliga. Ambdós conjunts vénen de perdre el seu darrer compromís. El Barça, a Turquia davant el Fenerbahçe, i els francesos, a Belgrad davant el Partizan. El matx serà retransmès per Esport3 i Canal + Deportes (20.45 h).

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugranes arriben al matx després d’una derrota a Europa i un triomf a la Lliga Endesa. A Turquia va jugar un partit amb alts i baixos però va tenir opcions de partit fins al final, ja que va saber remuntar 16 punts i arribar als darrers vint segons a només dos punts (72-70). L’espina, però, se la van poder treure guanyant a Manresa (71-81) en un bon partit d’equip en què van destacar sobretot els dos jugadors croats de l’equip, Ante Tomic (20 punts i 8 rebots) i Mario Hezonja (8 punts i 11 rebots).

Esportivament parlant, els barcelonistes segueixen amb les baixes d’Oleson i Lorbek. Al primer encara li queden unes setmanes de treball per estar amb la resta del grup, mentre que l’eslovè està a la recta final, tot i que en la darrera setmana se li ha rebaixat la càrrega de treball. Tots dos veuran el matx des de la banqueta donant suport als seus companys, que aquest dijous tenen una bona oportunitat de tornar al camí del triomf a Europa.

El rival

El JSF Nanterre és un equip molt jove amb zero experiència a Europa. Debutant a l’Eurolliga, l’equip francès va guanyar el seu campionat la temporada passada després d’acabar vuitè de la fase regular. El jugador més conegut és l’exjugador del Manresa Sergiy Gladyr. Ali Traoré és un altre dels seus jugadors més coneguts. Va provar fortuna a l’NBA, però ha estat tallat i ha tornat a Europa per jugar a les files del campió francès. L’equip que entrena el fill del president, Pascal Donnadieu, pot comptar, doncs, amb aquest corpulent pivot que va jugar la temporada passada a l’Alba de Berlín.

De moment, els francesos han jugat dos partits a l’Eurolliga –els juguen al mateix pavelló on juga el PSG d’handbol- i no han sumat cap triomf. Derrota a casa contra el CSKA, tot i que van estar dins del matx fins als darrers instants, i derrota de 30 punts a la pista del Pionir, el pavelló del Partizan de Belgrad. Per tant, sense pressió i amb la bonica experiència de venir a jugar a un pavelló històric com és el Palau Blaugrana, els francesos arriben a Barcelona.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - NANTERRE::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1002&jornada=03&lang=ca::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut