Andrés Iniesta:

Andrés Iniesta: "No tinc la sensació que juguem malament"

“No crec que falti intensitat o actitud, d’això no en falta en aquest equip”, ha explicat el jugador de Fuentalbilla. Alexis Sánchez ha declarat: “Estic molt content perquè s’ha guanyat i així l’equip està molt tranquil”

Cada partit és una història, però el FC Barcelona segueix amb pas ferm en el liderat de la Lliga. En aquest sentit, Andrés Iniesta ha explicat aquest divendres que “hi ha partits amb fases bones i altres de no tan bones” i que l’equip “segueix comptant els partits pràcticament per victòries i això ens ha de donar confiança per millorar i seguir guanyant partits”.

"L'equip està com sempre, però tot és millorable i hem de seguir creixent"

Preguntat per l’estat de forma de l’equip, el de Fuentalbilla ha respost que “l’equip està com sempre”, i ha afegit: “No tinc la sensació que juguem malament”. No obstant, Iniesta ha matisat que “tot és millorable” i que “l’equip ha de seguir creixent”. En aquesta línia, el migcampista ha explicat: “No crec que hi falti [al Barça] intensitat o actitud. D’això no en falta en aquest equip, però, a vegades, els partits són així”.

El ‘8’ blaugrana també ha destacat que l’argentí Leo Messi “està igual” i que “tot és una qüestió d’equip, no es pot parlar d’individualitats”

A continuació us reproduïm les declaracions d’altres jugadors:

Alexis Sánchez:

“Estic molt content perquè s’ha guanyat i així l’equip està molt tranquil”.

“Ha estat un partit molt complicat, molt difícil i gràcies a Déu hem aconseguit els tres punts”.

“Messi està amb el mateix estat de forma que sempre. Avui no ha marcat, però està normal, molt bé”.

Javier Mascherano:

“Aquest divendres Messi potser no ha tingut la seva millor nit, però tampoc podem pretendre que tots els dies estigui en un nivell superlatiu. És jugador vital per a nosaltres”.

"Messi és un jugador vital per a nosaltres"

(Sobre la seva autocrítica a Milà). “Sempre he tingut la confiança dels entrenadors que he tingut al Barça i dels meus companys. Més enllà, l'autocrítica un sempre la fa; a mi no em genera res en particular. No tinc motius per no dir-ho obertament si crec que m’he equivocat”.

Martín Montoya:

“Ha sigut un partit dels més fluixos que hem jugat. Sabíem que seria un partit complicat. Ens han pressionat a dalt, no deixaven jugar al mig del camp, amb moltes patades. S’ha guanyat i s’ha de seguir així”.

“Fèiem poques passades i no teníem continuïtat en el partit. Hem intentat fer ràpid el segon gol i no patir”.

"Hem intentat fer ràpid el segon gol i no patir"

“He tingut quatre partits per jugar i s’han d’aprofitar les oportunitats i seguir treballant. Jo sempre he dit que estic aquí i que la meva voluntat és seguir. Un sempre vol jugar, però ja sabem que estem en l’equip més bo del món”.

Daniel Alves

“No estant al màxim nivell hem pogut guanyar un rival incòmode. Sabíem que renunciarien al joc i intentarien defensar. Han fet una molt bona primera part i ens han dificultat la creació. Ens ha faltat una marxa més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut