Tata Martino: “El partit contra el Milan és de vital importància”

Tata Martino: “El partit contra el Milan és de vital importància”

El tècnic no es fia d’un Milan que arriba a Barcelona en hores baixes: “Hem de fer un partit molt encertat per aconseguir els tres punts”

[[DES_1]]Tata Martino ha recordat aquest dimarts a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou la rellevància que té el compromís de Lliga de Campions contra l’AC Milan. “És de vital importància per a nosaltres, ja que ens posa a les portes de la classificació”. I és que un triomf certificaria el pas als vuitens de final de la Champions a falta de disputar-se les dues últimes jornades de la fase de grups, fet que “ens donaria una certa tranquil·litat” de cara a afrontar la resta de competicions.És de vital importància per a nosaltres, ja que ens posa a les portes de la classificació

A més, l’entrenador no fa cas de la ratxa del Milan, en què ha encadenat un empat i dues derrotes des de l’enfrontament de tots dos equips a San Siro fa dues setmanes. “Respecto molt el club i els jugadors del Milan. Si no estàs bé, sempre et poden fer mal. Hem de fer un partit molt encertat per aconseguir els tres punts”. I ha recorregut a la ironia per parlar del moment en què arriben tots dos conjunts al partit. “Nosaltres també estem en crisi i no crec que hi hagi tanta diferència entre com arriba el Milan i com ho fa FC Barcelona. En aquestes circumstàncies estem igual”.Hi ha espai per millorar i no tinc cap dubte que ho podem fer

Martino ha defensat l’estil de joc de l’equip, tot i que ha reconegut que hi ha marge per créixer. “Hi ha espai per millorar i no tinc cap dubte que ho podem fer, tant col·lectivament com individualment. Crec que el nivell col·lectiu accelera l’estat de forma dels jugadors”, ha explicat. Ha apuntat, també, que insisteixen i tracten d’anar "pel mateix camí, en què Xavi i Iniesta segueixin sent importants”. Però ha apuntat que l’equip disposa de jugadors que "permeten una alternança davant diferents situacions de partit".

Preguntat per Leo Messi, Tata Martino s’ha reafirmat en el que ha dit al llarg de les darreres rodes de premsa. “Estic content de tenir-lo, dirigir-lo i que estigui dins l’equip. Esperem que en el pròxim partit segueixi aportant el que habitualment ha aportat, que són coses decisives per a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut