Local

Neymar Jr, Messi i Cesc, en el Top-6 de millors assistents a la Lliga

Els tres jugadors culers ocupen la primera, la cinquena i la sisena plaça, respectivament

Neymar Jr, Leo Messi i Cesc Fàbregas són tres dels sis millors assistents de la Lliga. Transcorregudes les dotze primeres jornades, el davanter brasiler lidera aquesta classificació amb 7 passades de gol, mentre que el crac argentí és cinquè i el jugador d’Arenys sisè (tots dos amb quatre). A banda d’aquestes 15 assistències entre els tres sumen també fins a 13 gols a la Lliga.

Koke, Cani i Suso, entremig

Entre Neymar Jr i Messi i Cesc s’han ‘colat’ tres jugadors que no són del FC Barcelona. Són Koke (Atlètic de Madrid), amb 6 assistències, i Cani (Vila-real) i Suso (Almeria), amb 5 cadascú. Per part blaugrana els segueixen Tello, Pedro i Alexis, tots ells amb 2 assistències a la Lliga.

Cap altre equip de la competició reuneix fins a tres jugadors en el Top 10 de màxims assistents. El que més s’apropa és el Reial Madrid, amb Bale (4 assistències) i Cristiano Ronaldo (3) en la part alta d’aquest rànquing.

A banda, cal recordar que el FC Barcelona és l’equip més golejador de tota la competició, amb 34 gols marcats. També és el menys batut (7 dianes en contra).

Més notícies aquí