Allegri: “Tindrem alguna possibilitat si ens comportem bé defensivament”

Allegri: “Tindrem alguna possibilitat si ens comportem bé defensivament”

El tècnic de l’AC Milan destaca la voluntat del seu equip de “fer un millor partit que a San Siro” Sobre Messi, assegura: “Com que no està bé? No és cert, encara és el millor del món”

L’AC Milan arriba al Camp Nou amb un munt d’urgències a la Serie A. A la Lliga de Campions suma 5 punts, dos menys que el FC Barcelona i dos més que el Celtic, la seva principal amenaça per accedir als vuitens. Per fer-ho, puntuar aquest dimecres seria clau. El seu tècnic, el qüestionat Massimiliano Allegri, és conscient de la dificultat: “Jugar amb el Barça sempre és difícil. Haurem de malgastar forces físiques i mentals, perquè la manera de jugar del Barça ens obliga a fer-ho”.La manera de jugar del Barça ens obliga a malgastar forces físiques i mentals
Allegri ha desvetllat que el seu equip tindrà alguna opció si ajunta les línies i s’organitza defensivament com el dia del partit a San Siro. “Tindrem alguna possibilitat si ens comportem bé defensivament, com a l’anada”, ha explicat. Per al tècnic, el repte és “fer un millor partit que a San Siro”.

En qualsevol cas, les dificultats per les quals travessa l’AC Milan fan que el partit al Camp Nou arribi en un bon moment. “Jugar aquí ens estimula. No cal motivar-nos”, diu el tècnic. També el porter Abbiati, baixa en el partit a Milà, ho veu així: “El partit arriba en un bon moment. És un repte”.Ho passarem malament si no li parem atenció a Leo Messi, el millor del món
Preguntat per l’estat de forma de Messi, Allegri ha estat clar: “Com que no està bé? No és cert. Està bé, l’hem vist en l’últim partit. És perillós i encara és el millor del món. Ho passarem malament si no li parem atenció”.

Cal recordar que l’AC Milan ha viatjat fins a la Ciutat Comtal amb Mario Balotelli, absent a San Siro, i també amb Kaká i Robinho, els millors del partit jugat a Milà. També Bonera, lesionat des de fa tres mesos, torna a una llista. El Shaarawy, en canvi, continua sent baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut