Local

Ajax-Barça: entrades assignades per a Amsterdam

Els 1.356 socis que han sol·licitat entrades per assistir a l’Ajax-Barça de Lliga de Campions del 26 de novembre podran viatjar a veure el partit en directe a Holanda

Aquest dimecres a les 19 hores ha expirat el termini per fer les sol·licituds d’entrades per al partit Ajax-FC Barcelona, que correspon a la cinquena jornada de la Lliga de Campions, i que es disputarà el dimarts 26 de novembre a l’Amsterdam Arena. Des de dimarts al matí, els socis han demanat un total de 1.356 entrades –agrupades en 565 sol·licituds- i, per tant, tots els sol·licitants podran anar a veure el partit en directe.

Com que els socis no han sol·licitat més entrades que les que estaven disponibles per a aquest col·lectiu (1.748), no serà necessari fer el sorteig que estava previst per a aquest dijous.

4-0 a la primera volta

El Barça-Ajax va inaugurar el grup H de la Lliga de Campions el 18 de setembre. Llavors el conjunt blaugrana es va imposar per un contundent 4-0 amb tres gols de Leo Messi i un altre de Gerard Piqué.

Per al Barça, el partit a l’Amsterdam Arena serà enmig dels partits de Lliga que l’enfrontaran al Granada al Camp Nou (jornada 14) i a l’Athletic Club, al nou San Mamés (jornada 15). Serà la primera visita oficial culer al camp de l’Ajax.

Més notícies aquí