Cinc blaugranes convocats amb Espanya

Cinc blaugranes convocats amb Espanya

Valdés, Sergio, Iniesta, Cesc i Pedro, citats per Del Bosque per jugar els amistosos contra Guinea Equatorial i Sud-àfrica Xavi i Piqué són les principals absències del Barça per a aquests dos partits a terres africanes

Espanya comptarà amb cinc jugadors del FC Barcelona per als dos amistosos que jugarà el combinat al continent africà. Vicente del Bosque ha donat aquest dijous a la tarda la convocatòria, que compta amb la presència de Víctor Valdés, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez. Tots ells estan citats per jugar els amistosos contra Guinea Equatorial, el 16 de novembre a Malabo, i el 19 davant de Sud-àfrica a Johannesburg.

Xavi i Piqué, habituals en el combinat espanyol, no han estat convocats, i, per tant, es quedaran a Barcelona durant l’aturada per seleccions. Precisament el central del Barça s’ha entrenat aquest matí al marge de l’equip ja que té unes molèsties al pubis, l’evolució de les quals en marcarà la disponibilitat de cara al partit contra el Betis.

Song es juga ser al Brasil

Aquests cinc jugadors s’afegeixen a sis blaugranes més que també han estat convocats amb les seves respectives seleccions. Alex Song ha estat convocat amb la selecció del Camerun per jugar el transcendental partit contra Tunísia, en què un dels dos combinats aconseguirà un dels últims bitllets per participar en el Mundial del Brasil d’aquest estiu. El partit de tornada es jugarà el 17 de novembre a la capital camerunesa de Yaoundé, després que el d’anada acabés en empat a zero.

Alves, Neymar, amb el Brasil, i Alexis, amb Xile

Xile, amb Alexis al capdavant, disputa dos amistosos els pròxims dies. El davanter blaugrana visitarà Londres el 15 de novembre amb la seva selecció per jugar contra Anglaterra. I el 19 es traslladarà a Toronto per enfrontar-se amb el Brasil. Una ‘canarinha’ que també tindrà blaugranes a les seves files, ja que Alves i Neymar han estat convocats. El combinat de Luiz Felipe Scolari no només disputarà l’amistós contra la Xile d’Alexis sinó que abans, el 16 de novembre, jugarà a Miami contra Hondures.

Tornen Messi i Mascherano

Messi i Mascherano tornen amb la selecció de l’Argentina després de perdre’s per lesió l’última convocatòria. Els dos jugadors del Barça estan citats per jugar dos amistosos als Estats Units. El primer serà el 15 contra l’Equador San Luis i, després, el 18, contra Bòsnia a Nova Jersey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut