Local

El gol de Messi al Getafe, el millor de la història del Barça segons els fans

Després de tres mesos de competició i més de 500.000 vots, la diana del crac argentí a la Copa s’ha imposat als altres finalistes amb el 45% dels vots

S’ha acabat la incertesa. El millor gol de la història del Barça segons els fans culers és el de Lionel Messi contra el Getafe a les semifinals de la Copa del Rei 2006/07. La diana del ‘10’ blaugrana s’ha imposat als altres 63 gols que han participat en una competició que va arrencar a finals de desembre del 2018 i que ha reunit més de 500.000 vots en aquests tres mesos de competició.

Després de 60 eliminatòries van classificar-se per a la fase final quatre gols -tres de Messi i un de Sergi Roberto- que han competit entre sí durant l’última setmana.

Dels quatre, el de Messi al Getafe ha rebut el 45% del total de vots, imposant-se al gol de Messi contra l’Athletic Club a la final de Copa (28% dels vots), al de Messi al Bernabéu a la Champions (16%) i al de Sergi Roberto en la remuntada contra el PSG (11%), que han quedat segon, tercer i quart, respectivament. En la votació final han participat usuaris de més de 160 països.


Cal recordar que, d’entre tots els votants a la fase final, se sortejaran dues entrades VIP per assistir a la final de la Copa del Rei que es disputa a Sevilla el proper 25 de maig. El fan guanyador d’aquesta experiència inoblidable es coneixerà durant els propers dies.

Més notícies aquí