El FC Barcelona jugarà vuit partits abans de l’aturada per Nadal

El FC Barcelona jugarà vuit partits abans de l’aturada per Nadal

Els homes de Tata Martino disputaran quatre partits de Lliga, dos de Lliga de Campions i també dos de Copa del Rei en només quatre setmanes

Aquest dissabte, 23 de novembre, davant el Granada, el Barça de Tata Martino arrencarà l’última marató de partits abans de finalitzar el 2013. El conjunt blaugrana encadenarà vuit partits seguits en només quatre setmanes abans que s’aturi la competició amb motiu de les festes de Nadal. A més dels partits de Lliga i de Lliga de Campions, el Barça s’estrenarà durant aquests pròxims dies a la Copa del Rei, amb la disputa dels setzens de final.

Quatre jornades de Lliga per al líder

El Barça iniciarà aquest últim tram de l’any amb el partit de Lliga davant el Granada, que es jugarà aquest mateix dissabte al Camp Nou (16 hores), i el finalitzarà també amb un partit de la competició regular. Serà al camp del Getafe, el cap de setmana del 22 de desembre (dia i hora per determinar). Entremig els de Tata Martino visitaran el nou San Mamés, l’1 de desembre (21 hores), i el dissabte 14 de desembre rebran el Vila-real a l’Estadi (20 hores).

Dos partits per acabar primers a la Champions

Pel que fa a Europa, el Barça ja té la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions assegurada i en els pròxims dos partits que li queden per finalitzar la fase de grups buscarà també certificar la primera plaça del grup H. Els blaugranes jugaran el dimarts 26 novembre (20.45 hores) a l’Amsterdam Arena contra l’Ajax i tancaran la lligueta a casa davant el Celtic de Glasgow el dimecres 11 de desembre (20.45 hores).

Debut a la Copa del Rei

En aquesta recta final de l’any el Barça també s’estrenarà a la Copa del Rei, amb la disputa dels setzens. El sorteig va emparellar-lo amb el Cartagena i l’eliminatòria es començarà a disputar el divendres 6 de desembre (22 hores) fora de casa. La data de la tornada, que es jugarà al Camp Nou, no està confirmada, encara que està programada per al 18 de desembre.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Partits al Camp Nou::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/propers-partits-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

COMPETICIÓ

PARTIT

DATA I HORA

Lliga (J.14) FCB - Granada Dissabte, 23 de novembre (16 h)
Lliga de Campions (J.5) Ajax - FCB Dimarts, 26 de novembre (20.45 h)
Lliga (J.15) Athletic Club - FCB Diumenge, 1 de desembre (21 h)
Copa del Rei (1/16 anada) Cartagena - FCB Divendres, 6 de desembre (22 h)
Lliga de Campions (J.6) FCB - Celtic Dimecres, 11 de desembre (20.45 h)
Lliga (J.16) FCB - Vila-real Dissabte, 14 de desembre (20 h)
Copa del Rei (1/16 tornada) FCB- Cartagena Dia i hora per confirmar (18-12-2013)
Lliga (J.17) Getafe - FCB Dia i hora per confirmar (22-12-2013)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut