En alerta després de les aturades internacionals

En alerta després de les aturades internacionals

Una victòria agònica i l’únic empat a la Lliga han succeït les dues interrupcions per partits per seleccions d’aquesta temporada

El Barça afronta dissabte el repte de reprendre la competició després d’una aturada per compromisos internacionals en què l’equip ha cedit fins a onze jugadors a les seves seleccions durant deu dies. Tradicionalment són situacions compromeses per al conjunt blaugrana i aquesta temporada no n'és l’excepció. Després de les dues interrupcions anteriors, els homes de Tata Martino van sumar una victòria agònica i es van deixar els primers punts a la Lliga.

Salvador Alexis

La primera aturada per seleccions del curs es va produir al mes de setembre, entre les jornades 3 i 4. Amb el ple de victòries a la butxaca, el Barça rebia un Sevilla que portava un inici irregular. Els blaugranes es van avançar 2-0 amb gols d’Alves i Messi, però els andalusos van aconseguir equilibrar el marcador a les acaballes. Una diana pràcticament a l’últim segon d’Alexis, fruit d’una brillant acció de Messi, donaria el triomf als locals.

Volen els dos únics punts

En tretze jornades, el Barça ha vençut en dotze partits i n’ha empatat un. Aquest precisament va succeir a posteriori de la segona interrupció per partits internacionals. Era la jornada 6, i el Barça va empatar a zero al camp d’un Osasuna necessitat, ja que es trobava en zona de descens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut