El Brasil de Neymar guanya la partida a la Xile d'Alexis

Un gol de Robinho en el minut 79 dóna el triomf als d'Scolari, que es van avançar amb un gol de Hulk que va ser respost per Vargas Neymar ha estat substituït en el minut 90 i Alexis ha jugat el partit sencer. Dani Alves no ha disputat cap minut

Aquesta matinada, a Toronto (Canadà), el Brasil i Xile s'han enfrontat en un partit amistós que ha acabat amb un 2-1 a favor dels brasilers. Neymar i Alexis han estat titulars, però no s'han fet un forat en el marcador. Els gols els han marcat Hulk, al minut 13, Vargas, al 71', i Robinho ha desfet l'empat al 79 donant el triomf als de Scolari. Dani Alves, per la seva banda, no ha disputat un sol minut.

I és que tot i no poder marcar cap gol -li han anul·lat un per fora de joc- el partit de Neymar ha deixat jugades espectaculars com és habitual. L''11' blaugrana ha fet barrets, jugades de fantasia i també ha provat fortuna de cara a porta sobretot en els primers quaranta-cinc minuts. Alexis, per la seva banda, ha estat ben aturat per la defensa de la 'canarinha'.