Màxim respecte a l’Antequera

Màxim respecte a l’Antequera

El Barça Lassa necessita els tres punts contra el conjunt malagueny per mantenir el liderat de la lliga (divendres, 21:15h, Palau Blaugrana)

Partit transcendental contra l’Antequera al Palau (divendres, 21:15h, en directe per Esport3). Els de Plaza necessiten els tres punts per seguir líders i també per agafar confiança de cara a les dues sortides de la setmana que ve contra Movistar Inter (dimarts 2/4, 21h), i contra Xota (dissabte 6/4, 18h). I és que a falta de només quatre jornades per acabar la lliga regular, el Barça Lassa i ElPozo continuen empatats al capdavant de la classificació i qualsevol ensopegada pot resultar definitiva. Els dos equips tenen 58 punts i el Barça és líder per millor average general, amb 10 gols de diferència. Per al partit contra l'Antequera, Plaza té les tres mateixes baixes per lesió de la setmana passada: Aicardo, Adolfo i Lozano, que segueix amb molèsties musculars.

“No ens podem relaxar”

Plaza no vol confiances contra l’Antequera, que tot i ser el cuer de la classificació continua mantenint opcions matemàtiques de salvar-se. “Tots els partits de final de temporada són perillosos, el rival té poc a perdre i jugarà al límit”, diu el tècnic Andreu Plaza. “Si mirem la classificació i ho donem per fet, ens equivocaríem molt”, argumenta el tècnic.

Per la seva banda, Boyis remarca la importància de guanyar per afrontar “amb confiança” les dues sortides de la setmana que ve contra Inter i Xota. “Volem acabar primers i no podem fallar de cap manera, i encara menys al Palau”, diu el tanca blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut