Víctor Valdés, unes sis setmanes de baixa

Víctor Valdés, unes sis setmanes de baixa

El porter va patir una ruptura miotendinosa proximal al bessó intern de la cama dreta en l’amistós de la selecció espanyola

Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, les proves realitzades aquest dimecres confirmen que Víctor Valdés té una ruptura miotendinosa proximal al bessó intern de la cama dreta. El temps aproximat de baixa és al voltant de les sis setmanes.

Víctor Valdés es va lesionar aquest dimarts a la nit en l’amistós que va disputar amb la selecció espanyola contra Sud-àfrica a Johannesburg. El porter del Barça va substituir Casillas a la mitja part, però va haver d’abandonar el terreny de joc al minut 80 per aquesta lesió. Reina el va canviar.

Aquesta temporada Valdés ha disputat 19 partits oficials amb el Barça i ha encaixat 11 gols. Si es compleixen els pronòstics, l’‘1’ blaugrana es perdrà amb total seguretat els vuit propers partits: quatre de Lliga (Granada, Athletic Club, Vila-real i Getafe), dos de Champions League (Ajax i Celtic) i dos de Copa del Rei (l’eliminatòria amb el Cartagena).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut