2.989 menors de 8 anys al Barça-Granada

2.989 menors de 8 anys al Barça-Granada

La gran majoria dels aficionats blaugrana que han demanat una invitació per a un menor ho han fet a través d’internet Cardoner: “Hi ha hagut normalitat absoluta en el procés de recollida”

Un total de 2.989 socis han sol·licitat una entrada gratuïta per al seu fill o nét per assistir al Barça-Granada. La gran majoria, un total de 2.276, ha fet la gestió per internet, mentre que la resta ho han fet aquest mateix dissabte en alguna de les 20 taquilles del Camp Nou habilitades per a aquest tràmit.

El vicepresident Jordi Cardoner s’ha mostrat satisfet per “la normalitat absoluta del procés de petició d’entrades” i ha destacat que “un 75% s’han demanat per internet”. El màxim responsable de l’Àrea Social ha comentat que “cap nen s’ha quedat sense entrada, que és l’objectiu que es va marcar el Club”. Cal recordar que avui hi havia garantides un mínim de 3.000 localitats reservades per a aquest col·lectiu.

Aquest ha estat el tercer partit en què s’han repartit invitacions gratuïtes per als menors de 8 anys, després dels partits contra l’Espanyol i el Milan. El Club continua greixant el procés de reserva i distribució de localitats per agilitzar al màxim els tràmits i limitar el temps d’espera. En tot l’Estadi hi ha un total de 35 torns que permeten validar les invitacions per als menors.

Reserva per internet

Com en el partit contra el Granada, el Club recomana que les peticions de les invitacions per a menors de 8 anys es faci per internet, ja que d’aquesta manera s’eviten les esperes i les cues d’última hora. Els dos pròxims partits a l’Estadi seran el Barça-Celtic de Champions, l’11 de desembre (20.45 h), i el Barça-Vila-real de Lliga, el 14 de desembre (20.00 h). En el primer cas, les entrades per als menors es podran demanar a partir del 5 de desembre, mentre que per al partit de Lliga es podrà fer a partir del 8 de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut