Cesc: “Espero que la resposta sigui brillant”

Cesc: “Espero que la resposta sigui brillant”

Un autocrític Cesc Fàbregas desitja la reacció del Barça a San Mamés després de la derrota a Amsterdam “No hi va haver falta d’actitud, vam córrer malament”, ha reiterat respecte al 2-1 contra l’Ajax

Entre la derrota d’Amsterdam i la visita de diumenge a San Mamés ha comparegut Cesc Fàbregas. S’ha mostrat autocrític i, a l’hora, esperançat en el duel contra l’Athletic Club. “Espero que l’equip surti al cent per cent i que la resposta sigui brillant”, ha declarat. Afegia: “Hem de demostrar capacitat guanyadora i capacitat mental de reacció. Som un equip competitiu, sabem que això pot passar i a partir d’aquí depèn de nosaltres”.

“Vam córrer malament”

I és que l’equip segueix donant voltes al KO de l’Amsterdam Arena. Deia Cesc: “Sempre hem fet autocrítica. De 21 partits és la primera derrota i ara hem de veure què no vam fer bé per seguir millorant”. El ‘4’ blaugrana ha reconegut que l’Ajax va sortir “amb més intensitat”, però ha reiterat que al Barça no li faltaven ganes: “No hi va haver falta d’actitud, vam córrer malament”. En aquest sentit, es mostrava categòric: “Aquest equip no es mereix que se’n dubti. La seva competitivitat i la fam és indubtable i ho demostrarem”.

Intensitat i ambició màxima diumenge

Amb tot, Cesc Fàbregas considera que “no cal dramatitzar” la situació: “S’ha perdut, no vam estar fins i ara toca millorar”. També admetia que “si hi ha havia d’haver una derrota, aquest era el millor moment” i que els va sorprendre que l’Ajax utilitzés facetes del joc que habitualment empra el Barça. "Aquesta temporada als partits d'anada i tornada és on millor ens hem trobat, tot i que sempre mantenint el control", ha manifestat. Sigui com sigui, Cesc vol un Barça “al límit d’intensitat i d’ambició” a San Mamés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut