Pascual: “Hem tingut intensitat i concentració”

Pascual: “Hem tingut intensitat i concentració”

El tècnic del Barça s’ha mostrat satisfet per la victòria contra el CAI i per la feina feta durant tota la setmana, en què també es va guanyar el Fenerbahce

“Estem contents per la victòria i per la setmana. Hem treballat molt bé i hem estat seriosos”. Són les paraules de Xavi Pascual un cop acabat el matx contra el CAI Saragossa, que ha suposat la segona victòria culer en tres dies al Palau Blaugrana. “Hem sabut atacar bé en totes les situacions”, ha detallat el tècnic, satisfet pel triomf.

Bona feina defensiva

En aquest sentit, Pascual ha afegit: “Potser ens ha faltat una mica d’encert en el percentatge de 2, on hem baixat del 50% i normalment estem al voltant del 60%. Això és el que ha fet que no ens n’anéssim per sobre dels 80 punts”. Sobre la defensa, en canvi, només bones paraules: “Hem defensat bé durant tot el partit. L’equip ha tingut intensitat i concentració”. El CAI s’ha quedat en 50 punts.

Elogis per a Navarro

Pascual també s’ha referit als 1.000 triples a l’ACB assolits aquest diumenge per Juan Carlos Navarro: “Cada fita d’aquestes engrandeix la seva llegenda. El que ha fet està a l’alçada de molt pocs jugadors. Sóc un afortunat per haver pogut compartir, com a segon i ara com a primer entrenador, tots aquests anys amb ell. El felicito”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut