Xavi Pascual: “No estem al màxim del que podem donar”

Xavi Pascual: “No estem al màxim del que podem donar”

El tècnic blaugrana creu que l’equip té marge de millora i aspira a mantenir el nivell esportiu fins a l’aturada

Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius abans del partit de dimarts, a les 20 h i en directe per Barça TV, davant el Fertiberia Port Sagunt, que es jugarà al Palau Blaugrana. L’anàlisi del partit, l’estat de forma de l’equip i el que queda fins al Nadal, han estat els eixos de la compareixença davant els mitjans de l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

Amb marge de millora

Davant la bona marxa de l’equip, líder a l’Asobal i a Europa, Pascual ha estat preguntat sobre l’estat de l’equip: “No estem al màxim del que podem donar. Fins ara els problemes físics i les lesions ens estan respectant. No sabem què passarà d’ara en endavant. Tot i això hem de seguir amb la línia, que és la correcta”, ha explicat Xavi Pascual.

“Tenim un repte en les 3 properes setmanes, 4 partits molt importants, més la Copa Asobal. Intentarem mantenir el nivell”, ha matisat el tècnic blaugrana.

Ritme i respecte

El tècnic del FC Barcelona d’handbol ha donat les claus per al partit davant el Fertiberia Port Sagunt: “Nosaltres hem d’imposar el nostre ritme de partit, independentment del rival, tenim una forma clara de jugar i és el que farem demà. Ens hem de fer forts en el nostre sistema defensiu i que això ens permeti córrer”.

“Els dos punts de Sagunt valen igual que qualsevol d’altre equip. Posarem el millor equip que podem”, ha respost Pascual, preguntat per si guardaria cap jugador de cara al partit de dissabte a Osca.

Respecte al rival de dimarts, Pascual ha comentat: “Han fet canvis de qualitat, l’arribada d’Apelgren i Grau els ha aportat força llançament. Són més perillosos, i cal destacar la bona feina de Plaza a la línia. És un equip força compensat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut