Local

El Barça Alusport fa un entrenament sota mínims

Marc Carmona ha hagut de fer un entrenament sota mínims després de no poder comptar amb Jesús Aicardo i Fernandao, concentrats amb Espanya, Saad amb Itàlia i els lesionats Sergio Lozano i Cristian.

El Barça Alusport s’ha entrenat aquest matí al Palau Blaugrana amb la incorporació dels dos porters del Barça B, Chema Mella i Joan Miñano. A la baixa coneguda per lesió de Sergio Lozano, s’hi han sumat les dels internacionals amb Espanya, Aicardo i Fernandao, i Itàlia, Saad, a més de la baixa del porter Cristian, que es va lesionar dijous passat davant del Ríos Renovables al colze. El porter madrileny estarà encara una setmana de baixa i s’ha exercitat a banda dels seus companys.

Demà fins a set jugadors del filial completaran l’entrenament per ajudar els jugadors del primer equip. Els joves que hi seran demà són el porter Chema i els jugadors Ferran Plana, Alex Constantino, Fran Conde, Adrián Ortego, Pol Pacheco i Juan Emilio. Amb tots ells i els que hi ha del primer equip, el tècnic català haurà de preparar l’entrenament de dimarts a la Ciutat Esportiva.

Carmona ha començat a preparar el partit que divendres jugarà contra el Montesinos Jumilla i que permetrà saber la posició al final de la primera volta de la Lliga. Els blaugranes desitgen acabar en segona posició per estar millor classificats de cara a la Copa d’Espanya, però l’empat de la setmana passada ha fet que ElPozo Múrcia es col·loqui en segona posició amb un partit menys disputat.

Més notícies aquí