L’italobrasiler s’ha convertit en el màxim assistent del Barça Alusport aquesta temporada

L’italobrasiler s’ha convertit en el màxim assistent del Barça Alusport aquesta temporada

A l’esport tan important és marcar com fer la passada que significa un gol . Saad és el rei de les assistències al Barça Alusport

Al món de l’esport l’important és marcar gols, fer cistelles, aconseguir assajos o aconseguir un ‘touchdown’. Tot són accions positives a l’hora de ‘marcar’ en diferents esports. Però també es diu que aquell que dóna una assistència és doblement feliç. Primerament perquè un company fa un gol i d’altra banda perquè ell també ha sumat en atac, i alhora ell és qui fa l’última passada per fer un gol.

Aquest és el cas de l’italobrasiler Saad. L'ala és el màxim assistent del Barça Alusport en Lliga amb nou assistències. Aquesta temporada no està gaire encertat de cara a porteria, però les seves passades de gol estan sent vitals per als seus companys. De fet, només ha aconseguit dos gols en els tretze partits de l’LNFS que es porten disputades fins avui, però les seves passades de gol han estat bàsiques per al Barça Alusport.

Saad és, a més, un dels millors jugadors en defensa de l’equip. L’italobrasiler és el segon jugador que més pilotes recupera tot just després del tanca Ari Santos i és un dels referents blaugrana en defensa. La seva contundència en defensa és inversament proporcional a la seva generositat a l’hora de fer l’última passada abans del gol.

Saad ha repartit les seves assistències en vuit partits (Gran Canària, Jaén, Santiago, Múrcia, Manacor, Magna Navarra i Ríos Renovables) i contra l’Azkar Lugo va donar-ne dues. L’ala blaugrana és un exemple de generositat en atac i una referència en defensa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut