FC Barcelona – Fertiberia Port Sagunt: Entrant a la recta final de l’any

FC Barcelona – Fertiberia Port Sagunt: Entrant a la recta final de l’any

El Barça d’handbol comença la part final de les competicions de l’any 2013 amb la visita d’un històric de l’handbol estatal com és el Port Sagunt

Dimarts a les 20 h i en directe per Barça TV, FC Barcelona i Fertiberia Port Sagunt sortiran a disputar la jornada 13 de la Lliga Asobal al Palau Blaugrana. Els blaugranes opten a assolir un altre triomf que els mantingui imbatibles a la competició domèstica.

Dominant els registres

Els blaugranes arriben a la cita davant el Fertiberia Port Sagunt com a líders invictes de la Lliga Asobal després de 12 jornades. A aquest registre cal afegir que els blaugranes tenen la millor mitjana ofensiva, amb 37,42 gols per partit. Defensivament també tenen la millor defensa, amb una mitjana de 22,33 gols rebuts per partit.

El partit de demà serà l’antepenúltim del Barça d’handbol a la primera volta de la Lliga. Els partits a Osca, el dissabte 7, i al Palau, el dia 14 davant el Naturhouse La Rioja, conclouran el calendari blaugrana a la Lliga de l’any 2013.

Xavi Pascual té el dubte de la presència de Raúl Entrerríos per al partit davant el Port Sagunt. El central asturià del FC Barcelona té unes molèsties musculars que en fan dubtosa la participació en el partit de dimarts.

Quarta temporada Asobal

El Fertiberia Port Sagunt viu la seva quarta temporada a la màxima competició de l’handbol estatal. Situats a l’onzena posició de la classificació, els valencians fonamenten el seu poder ofensiu en quatre jugadors.

Michael Apelgren és el seu màxim golejador i el segon de l’actual edició de la Lliga Asobal, amb 69 gols. Carlos Grau és el segon màxim golejador del Port Sagunt, amb 60 gols, i García i Plaza els segueixen, amb 49 gols cadascun.

Aquests quatre jugadors sumen 227 dels 331 gols que ha fet el Fertiberia Port Sagunt en les dotze jornades disputades fins ara.

En les tres visites anteriors al Palau en Lliga Asobal el BM Port Sagunt ha caigut davant els blaugranes per 41-29, 33-26 i 33-17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut