Viatge a Vigo amb l’abonament Camp Ple

Viatge a Vigo amb l’abonament Camp Ple

Ramon Castellà Berge, soci del FC Barcelona i amb abonament Camp Ple, i el seu acompanyant es desplacen amb el primer equip a Vigo.

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 7.085, Ramon Castellà, ha estat el darrer guanyador del premi del desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona. Aquest desplaçament es va fer amb motiu del partit entre el Barça i el Celta de Vigo a l’estadi Balaídos. Aquest soci es va poder fer fotos amb Cesc Fàbregas i Dani Alves entre d’altres jugadors, així com també a les portes de l’estadi i dintre de l’estadi de Balaídos lluint amb orgull els colors blaugrana.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.


[[BOTOVERMELL::Bases Legals Camp Ple 2013-14++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Aquest és el primer desplaçament que s'entrega aquesta temporada. A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Ramon Castellà Berge:

El viatge a Vigo acompanyant a l'equip, ha sigut una experiència inoblidable. El tracte rebut tant pel club com per els professionals que hi treballen, ha estat excel·lent.

Moltes gràcies per tot. Visca el Barça!

Ramon Castellà Berge

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut