L’hoquei formatiu imita el primer equip i signa un nou ple de victòries

L’hoquei formatiu imita el primer equip i signa un nou ple de victòries

El Barça B va superar l’Areces i continua amb la seva trajectòria impecable a Primera Divisió. El Júnior, el Juvenil i l’Infantil també van guanyar els seus respectius partits

Nou cap de setmana d’èxits a l’hoquei formatiu del Barça. El filial blaugrana segueix la trajectòria del primer equip i va encadenar el setè triomf consecutiu a Primera Divisió. L’equip blaugrana lidera la classificació amb sis punts d’avantatge respecte als seus perseguidors, el Sant Cugat i l’Enrile Pas Alcoi. L’Areces va ser la darrera víctima del Barça B (5-4), gràcies als gols de Jordi Gabarra (2), Adrià Salvadó, Joan Farnés i David Martínez.

El Júnior es va imposar al Voltregà (5-3) i és primer del seu grup. Els gols van ser obra d’Ignacio Alabart (2), David Martínez (2) i Ignasi López. El Juvenil va golejar el Mataró (15-1) i ocupa la segona posició de la classificació. Gerard Miquel (5), Joan Leal (3), Oriol Garcia (3), Rubén Ferrer (2) i Sergi Llorca (2) no van donar opció al rival. Per últim, pel que fa a l’Infantil, ha tancat la primera Lliga com a campió invicte. Els més petits van guanyar el Sant Cugat en el darrer partit (8-2), amb gols d’Adrià Losada (2), Aleix Borregán (2), Dídac Llobet (2), Pablo Nájera i Manel Román.

Els propers partits

Primera Divisió: Arenys de Munt – FC Barcelona (diumenge, 8 de desembre, 19.45 hores)

Lliga ACHP: Noia Freixenet – FC Barcelona (dissabte, 7 de desembre, 14.15 hores)

Júnior: Noia Freixenet – FC Barcelona (diumenge, 8 de desembre, 11 hores)

Juvenil: Tordera – FC Barcelona (dissabte, 7 de desembre, 19.50 hores)

Infantil: Torneig de Vila-seca (divendres, 6 de desembre)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut