El futbol sala formatiu segueix en la bona línia

Els equips del futbol base formatiu del Club van aconseguir tres victòries i dos empats

Hércules San Vicente 4 - FC Barcelona B 4

El FC Barcelona B va arrancar un valuós empat de la pista de l’Hèrcules San Vicente quan faltaven tres minuts per acabar el partit. Els locals van anar sempre per davant en el marcador, però l’estratègia i l’efectivitat blaugrana van permetre sumar un punt molt valuós per mantenir-se quarts a la classificació.

Els alacantins van avançar-se per 2-0 al marcador però gràcies a Raúl, els blaugranes van arribar a la mitja part amb un mínim desavantatge al marcador. Tot just quan es portava un minut del segon temps, els locals van tornar a avançar-se. Pol Pacheco va tornar a retallar distàncies als tres minuts i Esteban va empatar el partit a tres quan quedaven deu minuts per jugar-se. Poc va durar l’alegria culer perquè al minut següent, una altra vegada els locals van fer un gol per anar pel davant al marcador. La qualitat blaugrana va sortir en aquells moments, i Fran Conde va marcar l’empat i va deixar el 4-4 en definitiu.

CFS La Unión 4 – FC Barcelona 4

El partit es va caracteritzar per l’enorme igualtat en el joc per part dels dos equips, però on cap dels equips gaudia d’ocasions clares per fer gols. A les acaballes de la primera part, els colomencs van fer el primer en una jugada assajada de córner. Tot seguit, un penal per als locals els va permetre anar a la mitja part amb un avantatge de 2-0. A la tornada dels vestidors, els blaugranes van imposar el seu domini en el joc però en un error defensiu van encaixar el tercer. Poc després, en un ràpid contraatac, els de santa Coloma es van avançar per 4-0. A falta de 12 minuts per a la finalització del partit, els blaugranes van jugar amb porter-jugador. Aquesta situació del joc va fer que els culers marquessin tres gols. I a falta d’un minut per acabar el partit, el FC Barcelona va aconseguir un valuós empat en una pista complicadíssima.

FC Barcelona 13 – Futsal Vicentí CE 0

L’equip cadet blaugrana va vèncer còmodament al Futsal Vicentí per un contundent 13-0. El partit es va decidir a la primera meitat quan el marcador ja reflectia un parcial de 10-0 quan els jugadors es van retirar als vestidors. El joc culer va ser molt superior en tot moment i la superioritat va ser clara. A la tornada del descans, el Barça encara va poder fer tres gols més.

FC Barcelona 5 – CES Bosco Rocafort 1

El FC Barcelona va guanyar un partit en què en tot moment van portar la iniciativa. Els visitants van mirar de pressionar molt els jugadors blaugrana però aquests van poder sortir-se’n sense gaires problemes. Mercès a això, l’equip va acabar la primera part amb un parcial de 3-0 gairebé definitiu. L’equip va seguir jugant de la mateixa manera i encara va poder marcar dos gols més. Quan només quedaven 30 segons per finalitzar el partit, els visitants van marcar el seu únic gol del matx.

CFS La Unión 1 – FC Barcelona 7

El partit va començar amb molta igualtat amb els dos equips i molta imprecisió de cara a la porteria. A més, el joc no tenia la fluïdesa necessària. Però tot just abans d’acabar el primer parcial, el Barça es va avançar al marcador. Els tres minuts posteriors van ser d’una enorme efectivitat i els blaugranes van aconseguir tres gols més abans d’arribar a la mitja part. A la represa els barcelonistes van sortir amb ganes d’eixamplar el marcador i així van aconseguir marcar tres gols més. Amb els locals pressionant a la defensa blaugrana, va arribar el gol de l’honor per al CFS Unión.