El Barça Alusport vol tancar la primera volta amb una victòria

El Barça Alusport vol tancar la primera volta amb una victòria

Les opcions per acabar segon al final de la primera volta passen per guanyar avui

El Barça Alusport jugarà aquest divendres a les 17 hores davant del Montesinos Jumilla i intentarà tancar la primera volta amb una victòria que li permetria somiar encara amb la segona posició a la taula i que seria importantíssima de cara a la Copa d’Espanya. Tot i això, dependrà del que faci ElPozo Múrcia.

L’equip ha viatjat a Jumilla amb les baixes conegudes de Lozano i Cristian i la d’Aicardo, que es va lesionar amb la selecció espanyola dimecres passat.  Amb tot, el tècnic català Marc Carmona ha demanat als seus jugadors la màxima concentració per tal de poder guanyar un partit difícil en una pista complicada. Els murcians han jugat aquest any cinc partits com a locals i no n’han perdut cap ni un. De fet, han sortit amb la victòria en tres i han empatat els altres dos.

A diferència de quan juga com a visitant, el Montesinos Jumilla té una solidesa defensiva espectacular. Dels 39 gols encaixats en el que portem de campionat, els seus aficionats només han vist que la pilota arribava a la xarxa de la seva porteria en nou ocasions, mentre que jugant fora del seu pavelló els rivals els han fet 30 gols. Els jugadors del Barça Alusport hauran d’estar molt encertats de cara a porteria si volen tornar a Barcelona amb una victòria.

Pichi i Ique, els perills

Els jugadors a tenir en compte per la defensa blaugrana són l’ala Pichi i el pivot brasiler Ique. Pichi és un jugador molt jove –nascut el 1990– i que és la clau del seu equip. A més, és el màxim golejador del Jumilla amb 10 gols. Té molt olfacte de gol i un gran xut que el fa molt perillós per a les porteries rivals. Al davant tenen el brasiler Ique, que és un jugador bàsic per a l’entrenador dels murcians, Juan Francisco Gea.

El Barça Alusport mai s’ha vist les cares en partit oficial amb el Montesinos Jumilla, ja que és un equip que ha pujat aquesta temporada a l’LNFS. De moment, els murcians són la revelació del campionat i tenen pràcticament assegurada la seva classificació per a la Copa d’Espanya. Si els blaugranes volen optar a acabar entre els dos primers de la classificació, les opcions passen per vèncer a la difícil pista del Montesinos Jumilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut