El sorteig del Mundial del 2014, en clau blaugrana

El sorteig del Mundial del 2014, en clau blaugrana

Holanda, Xile i Austràlia, els rivals d’Espanya a la primera fase del Mundial del Brasil 2014 El Brasil de Neymar, Alves i Adriano jugarà contra Croàcia, Mèxic i el Camerun de Song L’Argentina de Messi i Mascherano, en un grup amb Bòsnia, Iran i Nigèria

Aquest divendres s’ha celebrat a Costa do Sauipe, el Brasil, el sorteig de la primera fase del Mundial del 2014, que començarà el 12 de juny i acabarà el 13 de juliol. La selecció espanyola ha quedat enquadrada en un grup realment difícil, en què se les haurà amb l’Holanda de Van Gaal, la Xile d’Alexis Sánchez i Austràlia. El debut dels blaugranes que convoqui Vicente del Bosque serà el 13 de juny.

Neymar contra Song

El sorteig també ha previst que el Brasil de Neymar Jr, Dani Alves i Adriano Correia jugui contra el Camerun d’Alex Song. A més, el grup dels amfitrions estarà compost per Croàcia i Mèxic. Finalment, l’Argentina de Leo Messi i Mascherano jugarà contra uns rivals de menys nom com Bòsnia i Hercegovina, l'Iran i Nigèria. En cas que Espanya superi la primera fase com a primera o segona classificada, els de Del Bosque hauran de jugar contra el primer o el segon classificat del grup del Brasil. Per tant, a vuitens de final es podria veure un partit entre brasilers i espanyols.

Els grups

Els vuit grups i els 32 equips són els següents: Grup A (el Brasil, Croàcia, Mèxic i el Camerun); Grup B (Espanya, Holanda, Xile i Austràlia); Grup C (Colòmbia, Grècia, la Costa d’Ivori i el Japó); Grup D (l'Uruguai, Costa Rica, Anglaterra i Itàlia); Grup E (Suïssa, l'Equador, França i Hondures); Grup F (l'Argentina, Bòsnia i Hercegovina, l'Iran i Nigèria), Grup G (Alemanya, Portugal, Ghana i Estats Units), Grup H (Bèlgica, Algèria, Rússia i Corea del Sud).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut