Els jugadors de les seccions reben una Coca-Cola personalitzada amb el seu nom

Els jugadors de les seccions reben una Coca-Cola personalitzada amb el seu nom

Aquesta iniciativa forma part de la campanya "Comparteix una Coca-Cola amb", per la qual s'han personalitzat 550 milions d'envasos amb més de 100 noms propis, com Jordi o Laia, i amb frases i noms genèrics

Els jugadors i tècnics de les diferents seccions professionals del FC Barcelona (bàsquet, futbol sala, hoquei, handbol) han rebut al llarg de la setmana una ampolla de Coca-Cola personalitzada amb el seu nom com a part de la campanya "Comparteix una Coca-Cola amb", amb la qual la companyia vol mostrar el seu suport a l'esport i a tots els aficionats.

El conjunt ha rebut els envasos amb els seus noms després de les diferents sessions d'entrenament al Palau Blaugrana, en una acció que ha comptat amb la presència de tots els jugadors. L'acte de lliurament ha estat similar al que es va realitzar dies enrere amb els membres del primer equip de futbol.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya "Comparteix una Coca-Cola amb", amb la qual s'han personalitzat un total de 550 milions d'envasos amb els noms més comuns dels espanyols i amb frases i noms genèrics.

En total, Coca-Cola ha seleccionat més de 100 noms propis (tant nacionals com regionals) com Jordi, Laia, Pau o Maria, a més de noms genèrics com "avi", "àvia" i frases com "Els que vibren amb el futbol", "El que sempre s'encarrega de la travessa", "Els teus amics de la uni" o "El teu col·lega de batalletes”.

La campanya s'ha difós a través de publicitat exterior, les xarxes socials, el hashtag #compartecocacolacon i el website www.compartecocacolacon.com. Aquest web, que ja està actiu, també permetrà als que no troben el seu nom sol·licitar el seu propi envàs personalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut